Siirry pääsisältöön

Tyttöjen hemmotteluloma Tallinnassa osa 1: Swissotel

Tiedossa olisi kolme päivää hyvinvointia ja hyvää ruokaa. Tässä ensimmäisessä osassa haluan vinkata teille ihanasta viiden tähden hotellista nimeltään Swissotel Tallinn. Hotelli on upea, ja palvelu tietenkin viiden tähden mukaisesti erinomaista. Mutta tässä visiitissä oli pikku ekstra twisti. Minun uuden vuoden lupaukseni oli että palkitsen itseäni enemmän. Tästä syntyi aika pian uusi lempihäshtägini #upgradeyourlife. Suosittelen tätä kaikille, ja huomaat pian että pienellä lisäpanostuksella saat elämästäsi niin paljon hienompaa. Tätä voi muuten toteuttaa ihan loman ulkopuolellakin, esimerkiksi palkitsemalla itseään Espresso housen latella toimistokahvin sijaan, tai käymällä kalatiskillä ihan arkenakin. Pieniä luksushetkiä elämään – kokeile, tulet yllättymään positiivisesti!

Upgrade Business Suiteen

Tämän meidän hemmotteluloman upgrade oli huoneemme. Meillä oli Business Suite, joka oli samankokoinen kuin asuntomme! Kylpyhuoneessa oli kaksi lavuaaria, kylpyamme ja sadesuihku. Makuuhuoneessa ekstraleveä, todella mukava sänky ja olohuoneessa oli kahden sohvan lisäksi työpöytä, mikä oli loistava lisä, sillä teimme perjantaipäivän töitä. Kaikki business sviitit ovat kulmahuoneistoja, joten upeat näkymät ovat myös taattuja. Lisäksi meitä odotti ihana yllätys huoneessa, tuoreita hedelmiä ja ihania pikkumakeita leivoksia. Hetken päästä saapumisesta myös koputettiin oveen, ja meille tuotiin upea kukkakimppu! Ihanaa huomaavaisuutta!

Tässä sängyssä nukkui kuin vauva
Ikunasta oli ihanaa seurata laivojen saapumista Tallinnaan ja taivaan punertumista

Executive lounge luo puitteet sekä työskentelyyn että vapaa-aikaan

Kävimme myös piipahtamassa Executive loungessa, jonne ainoastaan sviittitason majoittautujilla oli pääsy. Siellä oli tarjolla erinäisiin aikoihin kaikenlaisia suolaisia ja makeita herkkuja ja iltaisin kuudesta yhdeksään baarikaappi, mistä pystyi miksaamaan itselleen kaikenlaisia herkkucocktaileja, tai vaikkapa nauttia lasillisen upeaa valkkaria tai punkkua. Päiväsaikaan siellä oli mukavan rauhallista tehdä töitä kahvikupposen lomassa.

Ystävänpäivän tunnelmaa kylpyläosastolla

Tietysti kun puhutaan hemmottelulomasta, niin spa on tärkeässä roolissa. Emme ehtineet spa:han saapumispäivänä, joten vierailu siirtyi perjantai-illalle, joka sattumoisin oli ystävänpäivä. Hotelli oli somistanut koko spa-aulan ruusun terälehdillä ja sydänilmapalloilla. Terälehtiä löytyi myös uima-altaan ympäriltä ja paikalle oli tuotu herkullinen hedelmäbuffet. Tunnelma oli ihanan rauhallinen ja eritoten romanttinen! Altaasta mainittakoon vielä, että se oli lämmitetty 32-asteiseksi, eli oli oikein miellyttävää uida!

Kerrankin allas joka oli sopivan lämmin

Kävimme samalla käynnillä myös treenaamassa erittäin korkeatasoisella salilla. Laitteet olivat uusinta uutta ja jääkaapissa oli kylmiä pyyhkeitä, joissa oli ihanaa tuoksua. Sieltä salilta löytyi kaikki laitteet mitä voisi kuvitella tarvitsevansa, sekä todella monipuolinen treeninurkka hulahula-vanteineen ja foam rollereineen. Hyvä treeni, parempi mieli!

Aamiainen joko ravintolassa tai huoneessa

Aamiaisen sai nauttia joko buffet-muodossa 8. kerroksen ravintolassa tai vaihtoehtoisesti sen pystyi tilaamaan huoneeseen, jos asui sviitissä. Ensimmäisenä aamuna käytiin nauttimassa ravintolan aamiaisesta, joka oli todella monipuolinen ja runsas. Ja tietysti viiden tähden tasoa vastaten saimme tilattua haluamamme munakkaan kokilta kaikkien muiden upeiden herkkujen lisäksi.

Toisena aamuna tilattiin aamupala huoneeseen. Voi että, tämä oli niin pikku luksusta kuin olla ja voi. Muistakaa hemmotella itseänne juuri näin!

Drinkkejä upeilla maisemilla

Emme syöneet hotellin ravintolassa, koska meillä oli kaikille kolmelle illalle muualle buukkaukset, mutta kävimme ylimmän kerroksen cocktail-baarissa nauttimassa näkymistä sekä upeasta samppanjasta ja cocktaileista.

Vierestä löytyi myös Horisontti-ravintola, joka näytti todella houkuttelevalta ja varmastikin tulee olemaan seuraavan reissun to do-listalla. Baarista mainittakoon erikseen vielä se, että siellä tehdään kaikki lisukkeet ja siirapit itse. Jopa limoncello tulee baarin oman miksologin toimesta. Ja erityismaininta upeasta palvelusta!

Kylpyä ja samppanjaa

Viimeisenä yönä meidän oli pakko kokeilla ihanaa kylpyammettamme ja tietenkin siihen hetkeen oli tilattava samppanjaa. Kylvyn mukavuuksiin kuului myös ihanaa ihoa pehmittävää kylpysuolaa. Need I say more?

Upeaa, ihanaa, rentouttavaa ja sanoinko jo upeaa? Olin kyllä kuullut tästä hotellista pelkkää hyvää, mutta tämä kokemus ylitti kaikki odotukseni. Ja tuo huone. Voi kuulkaapas, kun meinasi melkein tulla itku kun piti lähteä! So long, Swissotel, may we meet again!

Kuvat: Elina Engberg

Lue myös