d-md-none
Siirry pääsisältöön

Turun Ruoka- ja Viinimessuilla herkutellaan lähiruualla ja maistellaan viinejä

Tapahtumassa on mukana Lähiruokatuottajien monipuolinen yhteisosasto ohjelmalavoineen.

Lihakauppa.fi -ohjelmalavalla esiintyvät mm. kokki, keittiömestari, keittokirjailija, tv-esiintyjä ja ravintoloitsija Kari Aihinen, kokki, keittiömestari ja ravintoloitsija Henri Alén ja kokki, ravitsemusvalmentaja ja ruokakirjailija Teresa Välimäki sekä aiheesta kirjan kirjoittaneet kirjailija Kati Tervo ja juontaja Anni Hautala.

Turun Ruoka- ja Viinimessuilla on mukana mm. Saksan Viinitiedotus. Saksa on mukana tapahtumassa ensimmäistä kertaa ja tarjolla on monipuolisia viinejä.

Messujen viinialueella voi viihtyä erityisen pitkään lauantaina 7.10. Messut jatkuvat alueella kello 21 asti. Edullinen iltalippu on käytössä kello 17-21.

Messuilla jaetaan nyt kolmannen kerran Kirja à la Carte – Book à la Carte -palkinto. Palkinnossa yhdistyvät molempien messutapahtumien ydinalueet, kirja ja ruoka. Tunnustus jaetaan kirjailijalle, jolta on vuotuisten messujen väliaikana ilmestynyt fiktiivinen teos, joka palkintoraadin mielestä parhaiten käsittelee ruokateemaa. Palkinnon aiemmin saanut Donna Leon, Heikki Valkama ja Eppu Nuotio. Palkinto jaetaan messulauantaina.

4.-6.10. Turun Messukeskuksessa
Avoinna pe-la kello 10-18 ja su kello 10-17

#turunruokamessut

Lähde

Lue myös