

Tulossa syksyllä: Kestävän gastronomian huippuseminaari ti 24.9.2019
SporttiGastronomian asiantuntijat tutkivat: Herkullista ja ilmastoystävällistä lähiruokaa aktiivisille ihmisille
Perho Liiketalousopiston toista kertaa järjestämässsä Kestävän gastronomian huippuseminaarissa ravintolakeittiöiden kestävän gastronomian ja liikkujien ruokavalioita tutkivat SporttiGastronomian asiantuntijat kohtaavat yhteisellä teemalla: Herkullista ja ilmastoystävällistä lähiruokaa aktiivisille ihmisille
Aamupäivä: Kokonaisvaltaista hyvinvointia SporttiGastronomiasta
Millainen ravinto tukee kuntoilijan ja aktiiviurheilijan kokonaisvaltaista hyvinvointia? Kumpi on kovempi – lisäaineeton, prosessoimaton lähiruoka ja palautusjuoma vai purkista popsitut lisä- ja hivenaineet?
Iltapäivän teema: Kestävää gastronomiaa ilmaston parhaaksi
Kestävästi tuotettu lähiruoka kasvattaa suosiotaan ravintoloissa ja laatutietoisten asiakkaiden lautasilla. Vastuullisessa ruokavaliossa yhdistyvät terveellisyys, eettisyys sekä hyvä maku. Tekemämme ruokavalinnat ja kierrättäminen vaikuttavat hyödyllisesti ympäristöön sekä sieltä kaikkien meidän ja eläinten hyvinvointiin.
Paikka: Malmin kampuksen auditorio, Perho Liiketalousopisto, Vanha Helsingintie 13, 00700 Helsinki
Lähde: https://bit.ly/2VBeEPL