d-md-none
Siirry pääsisältöön

Tulossa syksyllä: Kestävän gastronomian huippuseminaari ti 24.9.2019

Perho Liiketalousopiston toista kertaa järjestämässsä Kestävän gastronomian huippuseminaarissa ravintolakeittiöiden kestävän gastronomian ja liikkujien ruokavalioita tutkivat SporttiGastronomian asiantuntijat kohtaavat yhteisellä teemalla: Herkullista ja ilmastoystävällistä lähiruokaa aktiivisille ihmisille

Aamupäivä: Kokonaisvaltaista hyvinvointia SporttiGastronomiasta

Millainen ravinto tukee kuntoilijan ja aktiiviurheilijan kokonaisvaltaista hyvinvointia? Kumpi on kovempi – lisäaineeton, prosessoimaton lähiruoka ja palautusjuoma vai purkista popsitut lisä- ja hivenaineet?

Iltapäivän teema: Kestävää gastronomiaa ilmaston parhaaksi

Kestävästi tuotettu lähiruoka kasvattaa suosiotaan ravintoloissa ja laatutietoisten asiakkaiden lautasilla. Vastuullisessa ruokavaliossa yhdistyvät terveellisyys, eettisyys sekä hyvä maku. Tekemämme ruokavalinnat ja kierrättäminen vaikuttavat hyödyllisesti ympäristöön sekä sieltä kaikkien meidän ja eläinten hyvinvointiin.

Paikka: Malmin kampuksen auditorio, Perho Liiketalousopisto, Vanha Helsingintie 13, 00700 Helsinki

Lähde: https://bit.ly/2VBeEPL

Lue myös