d-md-none
Siirry pääsisältöön

Toptasten testissä: Delikaura Sieni-Tryffeli

Gold&Greenin valmistama Delikaura on marinoitu ja käyttövalmis proteiini, joka tekee vegellä kokkailusta helppoa ja herkullista. 

Delikaura on korkealaatuisista ja ilmastoystävällisistä raaka-aineista valmistettu tuote, jossa maku ja ravintoarvot kohtaavat. 

Delikauraa löytyy kauppojen hyllyltä kolmessa eri maussa, Sieni-Tryffeli, Chili-Inkivääri sekä Savu-BBQ.  Tällä kertaa testasimme Delikaura Sieni-Tryffeliä, josta valmistimme yhden pannun Sieni-Tryffelignocchit. 

Gnocchit ovat tällä hetkellä erittäin suosittu ruokatuote. Eikä ihme, sillä kukapa niistä ei pitäisi! Siksi olinkin erityisen iloinen kyseisestä reseptistä. Delikaura Sieni-Tryffeli toi ruokaan maukkaan twistin ja tuotteen maku yhdistettynä gnocceihin sai aikaan täyteläisen kokonaisuuden.

Sieni-Tryffeli maku oli käsittämättömän maukas. Tuotteessa yhdistyi herkullisten metsäsienien ja suussasulavan tryffelin maku. Samoin kuin muissakin Delikaura mauissa, tuotteen koostumus oli miellyttävä ja pehmeä.

Delikaura sopii täydellisesti kiireisen työpäivän lounaaksi, sillä se on nopea valmistaa.  

Yhden pannun Sieni-Tryffelignocchit

Ainekset:

  • 1 pss Delikaura Sieni-Tryffeli
  • 1 pkt (500 g) tuoregnoccheja
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 prk (400 g) tomaattipastakastiketta (itse tehtyä tai kaupan valmista)
  • 2 tl kuivattua oreganoa
  • 1/2 tl mustapippuria myllystä
  • 1 dl raastettua parmesaania
  • 1 pss (80 g) babypinaattia
  1. Paista gnoccheja pannulla öljyssä muutama minuutti, kunnes ne ovat napakan kypsiä.
  2. Sekoita pinaatti joukkoon ja jatka kypsennystä vielä hetki. 
  3. Lisää pastakastike, oregano ja pippuri. Kiehauta seos. 
  4. Lisää Delikaura™ joukkoon ja sekoita. Viimeistel juustolla ja tarjoa heti.

Reseptin kehittäjä: Sanna Kekäläinen

Tämän ja monta muuta herkullista reseptiä löydät Gold&Greenin -nettisivuilta https://goldandgreenfoods.com/fi/reseptiarkisto/.

Lue myös