d-md-none
Siirry pääsisältöön

Toptasten testissä: Delikaura Savu-BBQ

Gold&Greenin valmistama Delikaura on marinoitu ja käyttövalmis proteiini, joka tekee vegellä kokkailusta helppoa ja herkullista. 

Delikaura on korkealaatuisista ja ilmastoystävällisistä raaka-aineista valmistettu tuote, jossa maku ja ravintoarvot kohtaavat. 

Emme olleet aikaisemmin kokeilleet Delikauraa. Odotimme sen maistamista innolla, sillä olin kuullut monen kehuvan tuotetta. Päätimme valmistaa herkulliset Delikaura-tacot. Tacoihin käytimme Savu-BBQ Delikaura. 

Savu-BBQ marinadi toi tacoihin ihanan, pehmeän maun ja tuotteen koostumus oli miellyttävä. Delikaura sopii myös kiireiseen arkeen, sillä se valmistui paistinpannulla hetkessä.

Usein vegaanisia tuotteita valmistaessa tuotteiden maustaminen on haastavaa. Jos et osaa maustaa niitä hyvin tuotteen maku saattaa olla pettymys. Delikauran helppous tulee tässä hyvin esiin, valmis marinadin ansiosta sinun ei tarvitse maustaa tuotetta ollenkaan vaan se on valmis käytettäväksi sellaisenaan.

Delikaura-tacot

Ainekset:

  • 1 pakkaus (120g) Delikaura™ Savu-BBQ
  • 2 rkl Santa Maria Taco Sauce
  • 6-8 Santa Maria Taco Shells tai Tortilla Orginal
  • 2 avokadoa kuutioituna
  • 1 paprika kuutioituna
  • 1 limen mehu
  • 1/2 punasipuli kuutioituna
  • 3 tomaattia kuutioituna
  • 1 prk (vegaanista) crème fraîchea
  • tuoretta korianteria
  • suolaa ja pippuria
  1. Sekoita kuutioidut kasvikset, korianteri ja limen mehu yhteen salsaksi. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.
  2. Paista Delikaura™ öljyssä 2 min ja lisää taco-kastike.
  3. Lämmitä taco-kuoret.
  4. Täytä taco-kuoret kasviksilla ja Delikauralla™. Viimeistele avokadoviipaleilla ja crème fraîchella.

Tämän ja monta muuta herkullista reseptiä löydät Gold&Greenin -nettisivuilta https://goldandgreenfoods.com/fi/reseptiarkisto/.

Lue myös