d-md-none
Siirry pääsisältöön

Toptaste.fi on ruoka- ja ravintolamedia, joka rikkoo rajoja

Toptaste.fi-palvelun media-alan osaajista koostuva ydintiimi uskoo, että ravintolamaailman tiskin takaa löytyy runsaasti mielenkiintoisia tarinoita kerrottavaksi.

– Haluamme nostaa esiin ravintola- ja ruokamaailman taiteilijat, osaajat, keittiömestarit, ilmiöt ja tapahtumat, Co-Founder Valtteri Rantalainen kertoo. Rantalaisen mukaan Toptaste.fi palvelun ideana on tuoda esille ravintoloita, jossa ruokaelämykset vastaavat asiakkaiden odotuksia. Tällä hetkellä palvelusta löytyy ravintoloita mm. Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Kotkasta, Tallinnasta, Tukholmasta, Göteborgista, mutta lisää uusia tuttavuuksia haetaan palveluun koko Suomesta ja maailmalta.

Innovatiivinen tekninen toteutus

Toptaste.fi -palvelu on rakennettu Bebob-alustalle, joka on start-up -yrittäjä Teppo Kallion kehittämä julkaisualusta.

– Bebob on joustava verkkopalvelualusta, jonka avulla visuaalisesti näyttävien ja monipuolisten verkkosivustojen rakentaminen on mahdollista ketterästi ilman ohjelmointiosaamista. Ajatuksena on, että verkkosivustot voi rakentaa helposti ja nopeasti ilman ulkopuolisen apua. Toptaste.fi -palvelu on malliesimerkki sivustosta, joka elää ja kehittyy pikkuhiljaa, sillä Bebob mahdollistaa nopeat muutokset ja uskaliaatkin kokeilut. Tällä mentaliteetilla julkaisimme myös Toptaste-sivuston, jonka ei ollut tarkoituskaan olla heti valmis, Kallio kertoo.

Kehittyvä ruoka- ja ravintolamedia

Toptaste-sivustolla onkin tapahtunut vuoden mittaan nopeassa syklissä paljon.

– Lähdimme liikkeelle ravintolaesittelyillä ja uutisilla, mutta nyt palvelusta löytyvät jo Toptaste-klubi, joka tarjoaa erilaisia ruokamaailman etuja ravintolamaailman kulkijoille, blogi ja huipputekijöiden nimikkoreseptejä. Esittelemme uusia toiminnallisuuksia ja sisältökokonaisuuksia pikkuhiljaa, jotta palvelusta kehittyy todellinen ravintola- ja ruokamaailman aarreaitta. Kannattaa siis pysyä kuulolla, sisältövastaava Mia Heiskanen toteaa.

Mikä ravintola on Toptaste-kategoriaa, haluatko sisältökumppaniksi?

Toptaste-palvelun kehittäjät haluavatkin kutsua palveluun ravintoloitsijat, ruoka- ja ravintolamaailman toimijat ja kuluttajat.

– Ravintola- ja ruoka-alan toimijoille voimme tarjota perusnäkyvyyden lisäksi todella kattavan yhteistyöpaketin, jolla tavoittaa juuri tästä aihepiiristä kiinnostuneen kohdeyleisön kustannustehokkaasti ja kattavasti. Olemme kiinnostuneita myös yhteistyöstä ravintola-alalla toimivien start-up -yritysten kanssa, joiden kanssa voimme kehittää yhdessä palvelua sekä tietysti kuluttajien ravintola- ja tapahtumavinkeistä, myynnistä ja markkinoinnista vastaava Titti Myhrberg heittää.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä valtteri@toptaste.fi , titti@toptaste.fi

Toptaste.fi ruoka- ja ravintolamedia tarjoaa ajankohtaisia uutisia, trendejä, ilmiöitä ja taiteilijoita ruokamaailmasta. Esittelemme ravintola-alan huiput, keittiömestarit ja ravintoloitsijat meiltä ja muualta.

www.toptaste.fi
www.facebook.com/toptaste.fi/
www.instagram.com/toptastesuomi/  

— 
Toptaste – uusi ruoka- ja ravintolamedia  

Toptaste.fi ruoka- ja ravintolamedia tarjoaa ajankohtaisia uutisia, trendejä, ilmiöitä ja taiteilijoita ruokamaailmasta.  

Lue myös