Siirry pääsisältöön

Toptaste tuottaa ensimmäistä kertaa European Street Food Awardsin Suomen karsinnat

Street Food Awards Finland -tapahtuma on houkutellut jo pari vuotta toistakymmentä tuhatta street food -diggaria paikan päälle Helsinkiin, jossa valitaan suomalaisten katuruokataiteilijoiden joukosta edustaja kansainväliseen kisaan. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään pääsiäisenä, 9.-13.4. ja Suomen edustus kruunataan lankalauantaina, eli 11.4. ”Tapahtumapaikkamme on tänä vuonna erityisen upea”, kertoo Street Food Awards Finlandin tuottaja ja street food -kulttuurin moniosaaja Ville Junttila. ” Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa sisätiloissa, upeassa teollisuushenkisessä miljöössä, joka varmistaa tapahtuman onnistumisen myös sateisella säällä”, jatkaa Junttila.

Tapahtumaan osallistuu toistakymmentä ruokarekkaa ja mukaan valikoidaan Suomen katuruoka-tarjonnan parhaimmistoa. Mukana on sekä tuttuja että tuoreita toimijoita. Social Burgerjoint on voittanut European Street Food Awards Finlandin karsinnat jo kahdesti. He voittivat myös kansainvälisissä kisoissa ensimmäisenä vuonna parhaan burgerin tittelin ja toisena vuonna jaetun ensimmäisen sijan parhaan burgerin kategoriassa. Suomen karsintojen voittaja saa maineen ja kunnian lisäksi 1000 euroa matkarahaa ja oikeuden osallistua Suomen edustajana Ruotsin Malmössa järjestettäviin European Street Food Awardsin kansainvälisiin kisoihin.

Tänä vuonna Suomen karsintoihin on haettu keskieurooppalaista rentoa fiilistä, jossa pääosassa on laadukas ruoka ja juoma sekä yhdessäolo – tapahtuma on suunnattu koko perheelle ja sinne on vapaa pääsy.

The European Street Food annual awards -kyltti

Lue myös