Siirry pääsisältöön

Tilattavat ruokakassit

Tässä jutussa nostamme kolme eri ruokakassi palvelua esille. Kaikissa saat korkealaatuiset raaka-aineet ja helpot reseptit kotiovellesi kuljetettuna.

Ruokaboksi

Ruokaboksi on suunniteltu helpottamaan arkiviikon kiireitä. Ruokaboksi toimittaa illallisruoat valmiiksi valittuna, mitoitettuna ja kotiin kuljetettuna raaka-aineineen ja resepteineen.

Tilattava Ruokaboksi sisältää arkiviikon iltaruokien (valintasi mukaan 3 tai 4 ruokaa) reseptit sekä niihin kuuluvat raaka-aineet valmiiksi mitoitettuna.

”Laadukkaat ja vastuulliset raaka-aineet kierrätettäviin kylmäpakkauksiin pakattuna.”

Ruokaboksi -palvelussa voit valita Ruokaboksin, Vegeboksin ja Perheboksin väliltä juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Tilauksen yhteydessä valitaan myös boksin koko, pieni sopii 1-2 hengen talouksiin ja iso taas 3-5 hengen talouksiin. Perheboksissa on mahdollista valita jättikoko, jolloin määrä on 4-7 hengelle. Hinnat pyörivät 59-109 € välillä rippuen boksin koosta ja reseptimäärästä.

Ota lisää selvää Ruokaboksista ja katso tulevien boksien reseptit osoitteesta: www.ruokaboksi.fi

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Anton & Anton

Anto & Anton Ruokakassin avulla kokkaat itse kuusi tai kaksitoista annosta. Kasseissa on viikottain valmiita tuotteita omasta Anto & Antonin omasta keittiöstä kuten kastikkeita, ja tahnoja. Ateriat valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista ilman turhia lisäaineita. Selkeiden reseptien avulla valmistat arki-illalliset hetkessä!

”Ruokakassistamme löydät raaka-aineita, jotka suoristavat mutkat keittiössä.”

Valittavanasi on Arki-, Vege-, Muksu- tai Kalakasviskassi. Kassien hinnat ovat alkaen 48 €. Anton & Antonin Arkikassin reseptit sisältävät monipuolisesti liha-, kala- ja kasvisruokia kun Vegekassissa pääset käyttämään enemmän ravitsevia vihanneksia, juureksia, papuja, linssejä sekä pähkinöitä. Muksukassista löytyy reseptejä, jotka sopii nuoremmankin makuhermoille ja Kala-kasviskassin resepteistä kaksi on kasvisruokia ja yksi lohta, puna-ahventa, turskaa, kuhaa tai vaikka siikaa.

Toimitus kotiovellesi tiistai-iltaisin, tee tilaus viimeistään toimitusta edeltävänä päivänä klo 14.

www.antonanton.fi

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Fast & Green

Fast & Green ateriapaketissa valittavanasi on Vege tai Kala-kasvis. Vaivaton tapa lisätä vihreämmän ruoan osuutta arjessa, vegekassi sisältää laadukkaat raaka-aineet ja reseptit herkullisiin täysin kasviperäisiin vegeruokiin, jotka valmistuvat nopeasti ja vievät viikoittaisille makumatkoille.

Kala-kasviskassi sisältää kokonaan kasviperäisiä vegeruokia (V) ja kalaruokia. Se sisältää laadukkaita raaka-aineita, vihanneksia, kaloja jotka ovat WWF:n kalaoppaan suositusten mukaisia, ja yllätyksellisiä pienyritysten tuotteita. 

”Tarjoamme kotiin kuljetettuna ainekset ja reseptit, joista syntyy ravintolatasoista ruokaa – nopeasti ja terveellisesti.”

Voit valita 3 reseptiä, 6 reseptin joukosta. Paketin koko valitaan annosmäärän mukaan eli pieni on tarkoitettu 1-2 hengelle (6 annosta) ja iso 3-4 hengelle (12 annosta). Pieni ateriapaketin hinta on 68 € ja ison 89 €.

Tilaa viimeistään torstaina, jotta saat ruoat seuraavalle viikolle.

www.fastandgreen.fi

Lue myös