Siirry pääsisältöön

Teurastamon torstaimarketti on paras pala Helsinkiä

Teurastamon Torstaimarketti on Teurastamon alueella kesä-elokuun aikana järjestettävä viikoittainen aktiviteetti- ja ruokatapahtuma. Teurastamo muuntautuu joka torstai kaupunkilaisten olohuoneeksi, joka yhdistää Teurastamon yritykset, kaupunkilaiset ja uudet tulevaisuuden ruokatrendit ja luovan alan toimijat samaan paikkaan.

Tapahtumat järjestetään 26.5, 2.6, 9.6, 7.7, 14.7, 21.7, 28.7, 4.8, 11.8 ja 18.8. Seuraamalla Torstaimarketin tapahtumasivua Facebookissa, saat tietää reaaliaikaisesti kyseisen viikon toimijat, sekä aktiviteetit.

JUOMA JA RUOKA

Teurastamon alue jatkaa urbaanin ruokakulttuurin ylläpitämistä sekä edistämistä myös kesällä 2016, sillä Teurastamon Torstaihin saapuu omien yritysten lisäksi myös uusia houkuttelevia ruokatoimijoita ja lähiruokatuottajia. Ruokatoimijat vaihtuvat viikoittain.

Teurastamo tarjoaa Torstaimarketin aikana vegaani- ja kasvisruokailijoille sekä lihansyöjille uudenlaisia makuelämyksiä. Joka torstai paikalle saapuu eri toimijoita ja ruokavalmistajia myymään uudenlaisia ja maistuvia ruoka-annoksia.

FARMER’S MARKET

Teurastamo tukee vahvasti lähi- ja luomuruokatoimintaa, minkä vuoksi Torstaimarkettiin saapuu torstaisin erilaisia lähiruokayrityksiä ja –toimijoita. Farmer’s marketin tavoitteena on, että luomukananmunat, hillot ja muut maataloustuotteet pääsevät kaupunkilaisten saataville helposti ja ympäristöystävällisesti. Teurastamon alueen toimijoilla on myös oma koju, josta voit ostaa yritysten tuotteita!

TEURASTAMON GRILLI

Teurastamon grilli laitetaan kuumaksi joka torstai. Silloin omien tuotteiden grillaaminen on mahdollista 16-23 aikana. Grillejä on kaksi, toinen on varattu lihatuotteiden grillaamiselle ja toinen kasvis- ja vegaanituotteille. Teurastamon toimijoilta löytyy erinomaisia grillauspaketteja, joita vierailijat voivat valmistaa Teurastamon grillissä. Paketteja voi ostaa Farmers Marketilta, Teurastamon toimijoiden omasta kojusta.

DESIGNKORTTELI

Teurastamon Torstaimarketissa on mahdollisuus tutustua uuteen suomalaiseen designiin ja käsityöhön. Mukana on luovan alan toimijoita aina valokuvataiteesta vaatteisiin.

Lue myös