Siirry pääsisältöön

Teurastamon Pääsiäismarkkinoilla herkutellaan, rapsutellaan eläimiä ja valmistaudutaan vaaleihin

Teurastamolla Kalasatamassa pidetään viidettä kertaa pääsiäismarkkinat lauantaina 13. huhtikuuta. Markkinat ovat täynnä juhlapöydän makuja, suklaata sekä designia kukista keittiötarvikkeisiin. Eläinpihassa alpakat, minilampaat, puput sekä poni- ja hevoskyyti hurmaavat. Vaalitorilla puristetaan puolueista viimeiset kampanjamehut irti – vaalipäivän aattona.

Kellohalliin, Teurastamon pihaan ja muihin Teurastamon toimijoiden tiloihin levittäytyvät markkinat on rento, keväinen tapahtuma, jossa voi tavata ihmisiä, syödä, inspiroitua ja tietysti shoppailla.

Erityisenä lisänä tänä vuonna ovat Eläinpiha ja Vaalitori.

Eläinpihalla voi ihastella ja rapsutella eläimiä. Pienemmät pääsevät ponin selkään ja perheet hevosajelulle.

Vaalitorille ovat ilmoittautuneet jo lähes kaikki puolueet  

Pääsiäistapahtuma osuu tänä vuonna sopivasti vaalipäivän aattoon, ja Teurastamon pihalle avataan vaalitori puolueille ja kansalaisjärjestöille.

Tori on avoinna kaikille puolueille. Mukana ovat ainakin Keskusta, SDP, Vihreät, Vasemmistoliitto, Kokoomus, RKP, Kristillisdemokraatit ja Feministinen puolue. Tapahtumassa on haastatteluita ja pienimuotoinen paneelikeskustelu.

Puolueille tarjotaan aikaa puheille ja lisäksi ehdokkaille esitetään muun muassa lähialueen koulujen oppilaiden keksimiä kysymyksiä. Tarkemmat tiedot osallistujista ja haastattelijoista löytyvät tapahtuman Facebook-sivulta.

Teurastamon tapahtumat 13.4.: 

  • Herkkumarkkinat klo 10–17: Pääsiäisen herkut ja ideat yhdestä paikasta Kellohallista. Uutta ilmettä kotiin, inspiroidu arjen designista ja juhlakoristeista.
  • Eläinpiha klo 11–15:Poneja, hevoskärryt, pupuja, alpakoita ja minilampaita ihasteltavana.
  • Suklaarasia klo 10–17: Perinteinen artesaanisuklaan myyntitapahtuma Flavour Studiossa. Mukana Gagú, Chjoko, Mayra ja Petri´s Chokolade Room.
  • Astiakirppis klo 10–17: Tuo aarteet kiertoon tai tee löytöjä!
  • Pihamarkkinat klo 10–17: Toritunnelmaa, myyntikojuja ja streetfoodia.
  • Vaalitori klo 11–16: Vaalipäivän aattona puolueet esittäytyvät omassa tapahtumassaan. Paneelikeskustelu.
  • Teurastamon makumaailma: Alueen ravintolat ovat avoinna ja palvelevat kävijöitä!

Teurastamo, Työpajankatu. 2, 00580 Helsinki. Vapaa pääsy.

Herkkumarkkinat on kausittainen tapahtuma. Pääsiäisenä teemana on keväinen juhla, kesällä ollaan puutarhassa grilliherkkujen äärellä, syksyllä herkutellaan satokauden saaliilla ja jouluna katetaan joulun pitopöytä ja valmistaudutaan suureen juhlaan! Markkinoilta voi hankkia lautaselle makuja läheltä ja kaukaa, saada ideoita keittiöön ja inspiraatiota kattaukseen.

Lisätietoja tapahtuman facebook-sivulta ja Teurastamon nettisivuilta.

Kuvat: Laura Hujanen

Lähde: https://bit.ly/2CJbCSp

Lue myös