d-md-none
Siirry pääsisältöön

Teurastamolla startataan kesäkausi!

Kesä startataan Teurastamolla monipuolisen ohjelman merkeissä ensi viikonloppuna 17.–19. toukokuuta, kun kansainvälinen grillitapahtuma ja suuri kirpputori ottavat pihan haltuun. Perjantaina ratikka viettää arvoisiaan avajaisia ja lauantaina pihaan saadaan väriä kylvö- ja maalaus -workshoppien ansiosta.

Teurastamon Tislaamon ratikka avataan vihdoin yleisölle. Perjantain avajaisissa klo 16.30 alkaen tiedossa on puheita ja musiikkia sekä tietysti ratikan nimeäminen. Allegra Lab:n koordinoimassa ratikkaohjelmassa nähdään kesällä niin tiedettä kuin taidetta.

Perjantaina jaetaan myös Teurastamon hyötykasvien viljelyyn tarkoitetut puutarhalaatikot halukkaiden käyttöön ilmaiseksi klo 16 alkaen.

Lauantaina viherpeukalot pääsevät puuhailemaan kylvö-workshoppiin ja taiteesta kiinnostuneet Avoimen taidekoulun taidepajaan. Avoin taidekoulu myös suunnittelee ja toteuttaa pihaan uuden seinämaalauksen. Keskiympyrässä voi pelata pihapelejä ja tutustua samalla pihassa vierailevaan Tiny houseen.

Kevätkirppiksellä voi tehdä löytöjä, sillä myyjiä levittäytyy pihalle yli sata. Pihalle saapuu myös kansainvälinen grillitapahtuma, jossa keskieurooppalainen grillikulttuuri sekoittuu Teurastamon letkeään tunnelmaan. Pihalavan valtaa kokkina tunnetun Marc Aulénin bändi Seven Mugs. Rock- ja soul-musiikki soivat läpi koko kesäisen päivän. Perheen pienimmille on tarjolla poniratsastusta.

Grilliruokaa on tarjolla myös sunnuntaina 

Teurastamon omat toimijat tarjoavat tapahtumia, brunsseja, grillibileitä, allday breakfasteja ja ovat auki normaalisti iltaan saakka. Esimerkiksi B-Smokeryn terassialueella on lokoisat grillibileet ja pihapelejä. Kellohallilla keväiseksi perinteeksi muodostunut Synamiitti osuu samaan viikonloppuun, joten tapahtumassa pääsee tutustumaan myös syntetisaattorien maailmaan.

Lähde

Lue myös