Siirry pääsisältöön

Tee ruuanlaitostasi vaivattomampaa

Me saimme testattavaksemme Clas Ohlsonin lasirasiat, jotka kestävät niin uunin lämmön kuin säilytyksen jääkaapissa sekä pakastimessa. Ulkonäkönsä ansiosta ne sopivat myös katettuun pöytään tarjoiluastioiksi. Päätimme testata lasirasioita herkullisen kanaruuan ja uunivihannesten kanssa. 

Ensin laitoimme kanan lasirasiaan, jossa maustoimme sen öljyllä ja mausteilla. Maustetun kanan laitoimme suoraan samassa rasiassa 200 asteiseen uuniin 20 minuutiksi. 

Sillä aikaa kun kana paistui meheväksi uunissa, aloimme valmistaa herkullisia uunijuureksia kanan lisukkeeksi. Pilkoimme paprikaa, punasipulia sekä porkkanaa ja laitoimme ne uuniin paistumaan.

Kanojen ja uunijuuresten kypsentyessä valmistimme Clas Ohlsonin lasirasiaan herkullisen kastikkeen ruuan kanssa tarjoiltavaksi. Kastikkeeseen laitoimme Creme Fraichea, johon sekoitimme currya, chiliä, mustapippuria sekä murskattua valkosipulia. 

Ruokien valmistuttua tarjoilimme ne suoraan lasirasioissa pöytään. Upeat lasirasiat sopivat kattaukseen täydellisesti. 

Ruokailun jälkeen jäljelle jääneet ruuat voi nostaa suoraan lasirasioissa jääkaappiin tai pakastimeen odottamaan seuraavaa ruokailua. Kirjoitimme vielä Clas Ohlsonin tarrakirjoittimella rasioihin mitä ne sisältävät sekä merkkasimme myös päivämäärät milloin ruuat olivat tehty. 

Lasirasioiden kanssa kokkailu osoittautui helpoksi – oli ihana huomata kuinka tiskivuori ei noussutkaan liian korkeaksi kun kokkaamisessa käytettiin vain yhtä rasiaa ruuanlaiton kaikissa vaiheissa. Clas Ohlsonin lasirasiat ovat ehdottomasti avain stressittömämpään ja helpompaan ruuanlaittoon.

Lue myös