d-md-none
Siirry pääsisältöön

Tarjoaako ravintolasi kotiinkuljetusta tai take away -ruokaa? Liity maksuttomaan ravintolahakemistoon

Toteutamme Toptaste.fi-kanavaan hakemiston kotiinkuljetusta ja take away -ruokaa tarjoaville ravintoloille ja haluaisimme teidät mukaan. Hakemistoon liittyminen ja siellä oleminen on maksutonta nyt ja aina.

Hakemisto toteutetaan yhteistyössä Business Finlandin kanssa ja tarkoituksenamme on luoda kohtaamispaikka hyvää ruokaa arvostaville kuluttajille ja uusia palveluita tarjoaville ravintoloille. Kerrotaan yhdessä kuluttajille palvelustanne!

Liity mukaan helposti:

  1. Täytä lyhyt lomake osoitteessa: www.https://bit.ly/2ReispU 
  2. Tarkistamme tietonne ja julkaisemme ilmoituksenne Ruokaa kotiin -sivulla.

Jos teillä on sivu Toptasten ravintolahaussa, tulemme linkittämään nämä kaksi sivua toisiinsa. Mikäli ravintolasivua ei vielä ole, voit tehdä sen kätevästi osoitteessa: https://www.toptaste.fi/liity/. Ravintolahaku on yhtä lailla maksuton. Omalla ravintolasivullanne voitte kertoa tarkemmin ravintolastanne, Ruokaa kotiin -sivu keskittyy nimensä mukaisesti tähän palvelun osa-alueeseen.

Jos tarvitset apua lomakkeen täyttämisessä, ota rohkeasti yhteyttä: info@toptaste.fi.

Lisää näkyvyyttä Glorian ruoka&viini -lehden liitteessä ja Toptasten sosiaalisessa mediassa

Teemme hakemistosta ja siinä mukana olevista toimijoista jutun toukokuussa ilmestyvään Glorian ruoka&viini -lehden ruokaliitteeseen. Lehden kohderyhmä arvostaa laadukasta ja puhdasta ruokaa ja liittymällä hakemistoon tavoitatte lisäksi nämä lukijat.

Tulemme tekemään Facebook-nostoja palvelussa olevista toimijoista. Tästäkään ei aiheudu teille lisää vaivaa.

Haluamme tukea ja nostaa esille suomalaisia yrittäjiä ja kertoa kuluttajille vaihtoehdoista, joita ravintolat tarjoavat. Toivottavasti saamme teidät mukaan palveluumme!

Lue myös