Siirry pääsisältöön

TAMMIKUUSSA KIRJALLA KUNTOON!

Kirja-alan toimijat polkaisevat vuoden 2019 käyntiin Kirjalla kuntoon! -kampanjalla. Hyvinvointi on ajankohtainen teema vuoden alussa. Kampanjalla halutaan muistuttaa siitä, millaisia hyvinvointikeitaita kirjakaupat ovat ja tuoda esiin hyvinvointikirjallisuudessa näkyviä ajankohtaisia ilmiöitä. Kampanjan tarkoituksena on huomioida hyvinvointikirjallisuutta merkittävänä kirjallisuuslajina ja muistuttaa, että kirjakaupasta löytyy tietoa ja tukea monenlaiseen hyvinvointiin.      

”Kirjat ovat olleet vuosia luomassa ja ylläpitämässä suomalaisten hyvinvointia, ja kirjoja löytyy myös ensi vuonna monista teemoista. Kirjoissa näkyvät perinteiseen tapaan ravinto, terveys, itsetuntemus, alkuvuonna ilmestyvissä kirjoissa vahvasti myös aivojen hyvinvointi”, kertoo Suomen Kustannusyhdistyksen johtaja Sakari Laiho.

Kirjalla kuntoon! -kuukauden aikana 1.1.—31.1.2019 kirjakaupat tuovat myymälöissään ja kustantajat kanavissaan esiin sekä kevään uutuuksia että vanhempia suosikkeja aihepiireistä.

”Hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä kirjoja kirjoitetaan, ostetaan ja luetaan vuosittain mittava määrä. Se kiinnostaa lukijoita läpi vuoden, mutta erityisen paljon kysyntää aihepiirin kirjoille on juuri alkuvuodesta”, summaa Kirjakauppaliiton toimitusjohtaja Laura Karlsson.

Listaus hyvinvointiin liittyvistä kevään uutuuskirjoista löytyy osoitteesta https://kustantajat.fi/kirjalla-kuntoon

Lähde: www.epressi.com/tiedotteet/kustannustoiminta/tammikuussa-kirjalla-kuntoon-2

Lue myös