d-md-none
Siirry pääsisältöön

Tallinnan paras ravintola

1. F-hoone

Yksi Tallinnan ruokakulttuurin ilmiöistä. Perheystävällinen kohtaamispaikka, joka valloittaa arkkitehtuurisella loistollaan, näppärällä ruoalla, rennollaa ilmapiirillä ja ystävällisyydellä. Suosittu ravintola, joka sijaitsee vaikuttavassa sata vuotta vanhassa teollisuusrakennuksessa Telliskiven alueella.

Telliskivi 60a, 10412 Tallinn

2. Olybet Bar & Grill

Olybet Bar & Grill on sporttibaari fine dining twistillä. Menusta löytyy jokaiselle jotakin ja annoksia on niin pieneen kuin isoon nälkään. Menu ilahduttaa hyvän pihvin rakastajaa, mutta tarjolla on annoksia myös kasvissyöjälle.

Olybet Bar & Grill drinkkimenu on valmistunut pätevissä käsissä. Ravintolavastaava Ülli-Kristin Uueni palkittiin viime vuonna Viron nuori vuoden baarimikko -tittelillä. OlyBet Bar & Grillillä on myös kolme omaa olutta: Black Jack -olut, kevyempi I’m ale in -olut sekä talon oma lager Spordi -laager.

Harju 6, 10130 Tallinn

3. Argentiina

Argentiina -ravintola on ilahduttanut liharuokien ystäviä jo melkein 27 vuoden ajan. Eikä ihme – Argentiina -ravintola onkin oikea grilliruokien keidas!

Ravintolan keittiömestari Kalvi Sedrik tunnetaan erityisesti maukkaista liharuoista. Kalvi Sedrik tuntee perin pohjin kaikki niksit, miten pihvistä tulee erityisen maukas ja mehukas. Suussa sulavat pihvit valmistetaan grillin avotulella aivan asiakkaan silmien edessä. Jännittäviä annoksia on tarjolla sekä liha-, kala- ja kasvisruoista pitäville.

Ruoan lisäksi on tarjolla erilaisia makuyhdistelmiä tukevat, huolellisesti valitut argentiinalaiset ja chileläiset viinit ja klassiset ranskalaiset, italialaiset ja espanjalaiset viinit.

Tartu mnt 80 ja Lootsi 8, Tallinn

4. PULL

Ravintola PULLin omistajat ovat kuuluisat grillimestarit Enn Tobreluts, Hanno Kuul ja Andres Tuule, jotka yhdessä perustivat ravintolan vuonna 2016.

Ravintola PULL tarjoaa parasta laatua olevia pihvejä, herkullisia grilliruokia ja terveellisiä salaatteja, tuorepuristettuja mehuja ja smoothieita.

Rotermanni 2 Hobujaama ja Ahtri tn nurgal, 10111 Tallinn

5. Rataskaevu 16

Rataskaevu 16 on Tallinnan vanhassakaupungissa sijaitseva viihtyisä ravintola, jonka avainsanoja ovat ystävällinen palvelu, vieraanvaraisuus, herkullinen ruoka ja miellyttävä tunnelma.

Rataskaevu 16, 10123 Tallinn

6. Olde Hansa

Keskiaikainen ravintola Tallinnan vanhassakaupungissa. Olde Hansan keittiö tunnetaan erityisesti riistaruoistaan. Listalla on jopa seitsemän erilaista riistaruokaa ja todellisia kruununjalokiviä ovat metsämarjakastikkeessa haudutettu karhunliha ja hirven sisäfilee tryffelikastikkeessa.

Vana turg 1, 10140 Tallinn

7. NOA

NOA sijaitsee meren rannalla näköalanaan Tallinnan vanhankaupungin siluetti.

Keittiötä kuvaillaan kansainväliseksi ja ennakkoluulottomaksi. Menu heijastelee kokkien tekemiä matkoja lähelle ja kauas. Menu on makupaletti, joka on yhtä luonnollinen ja puhdas kuin NOAn sisustuksessa käytetyt materiaalit.

Ranna tee 3, 12112 Tallinn

8. Manna la Roosa

Manna La Roosa on ravintola jossa ruoka, juoma, taide ja viihde yhdistyvät luovaksi elämysmatkaksi nautintojen pariin. Paikka esittelee maan taitavimmat kokit ja kulinaariset taiteilijat, joilla jokaisella on oma yksilöllinen tyylinsä tuottaa ruoka-annoksia.

Vana-Viru 15, 10111 Tallinn

9. Platz

Viihtyisä ravintola Rotermannin korttelissa Tallinnassa. Platz tarjoaa herkullista ruokaa kohtuulliseen hintaan sekä ystävällistä palvelua.

Roseni 7, 10111 Tallinn

10. Lee Restoran

Entinen Leib Restoran.

LEE: sana, joka kuvaa muinaista virolaista nuotiota, jonka ympärillä elämä kiehui ja rätisi. Tämän päivän Lee on saanut inspiraationsa tästä samasta hetkestä nuotion ympärillä ystävien, ruoan ja tarinoiden ääressä!

Ruokalistan keskiössä on aina paikallisuus ja lähituottajilta hankittu ruoka, jota ravintola rikastuttaa omalla ulkomailta saaduilla kokemuksillaan.

Uus 31, 10111 Tallinn

Oletko matkustamassa Tallinnaan? Katso päivän parhaat hotellitarjoukset tästä!

. . .

Myös ravintolat Steakhouse Liivi ja Lusikas saivat paljon ääniä, mutta ovat nykyään suljettu.

Lue myös