Siirry pääsisältöön

Take away by Roslund

Vietimme viime perjantaina etätyönjälkeisiä ja kollegani kertoi, että oli tilannut kotiinsa tekemistä vaille valmiit Rosburgerit. Innostuin asiasta samantien ja menin siinä olutta kiskoessani Roslundin sivuille, josta löysin eri vaihtoehtoja kotiinkuljetustuotteille. Valitsin 36€ maksavan paketin, joka sisälsi neljän henkilön tarvikkeet Rosburgereille. Tilauksen toimituksen sain vasta seuraavalle tiistaille, joka oli pieni pettymys, koska olisin toivonut sen jo viikonlopuksi. Rosburgereihin olin aikaisemmin tutustunut Hietalahden kauppahallissa ja siellä tarjoiltuna se oli mielestäni yksi kaupungin parhaista burgereista!

Tiistaina aamupäivällä noin kello 10 ovikello soi, kun Roslundin burgerilähetys saapui. Hyväntuulinen nuori lähetti toi paketin perille. Maksoin kätevästi kortilla ja sain laatikon, josta löytyi kaikki Rosburgerin koostamiseen tarvittavat raaka-aineet vakuumipakattuina. Kauppa oli kuulemma käynyt kiitettävästi ja paketteja oli kuljeteltu eri puolille pääkaupunkia. Hieno homma näin kriisin aikana!

roslundin vakuumipakatut hampurilaiset kotiinkuljetettuna

Ruoka-ajan lähestyessä nälkä kasvoi ja herkulliset burgerit pyörivät mielessäni. Mietin, tuleeko omassa keittiössä kasatut burgerit olemaan samanlaisia kuin kauppahallilla. Etätöiden jälkeen laitoin vihdoin ruoan tulille: pihvit paistumaan, pekonit ja sämpylät uuniin ja mature cheddar -juustot toiselta puolelta paistettujen pihvien päälle sulamaan.

hampurilaiset odottavat valmistumistaan

Lautaset valmiiksi: venäläiset suolakurkut, coleslaw sekä chilimajoneesi sämpylöiden päälle – ja TADAA – edessämme olivat valmiit mediumiksi paistetut Rosburgerit, joiden kylkiäiseksi valmistui Dijon-kastikkeella viimeistelty vihersalaatti.

valmis roslundin kotiinkuljetettu hampurilaisannos

Lopputulema oli niin hyvä, että jouduin tuulettamaan ensimmäisen suupalan jälkeen. Burgeri todellakin oli samanlainen kuin aikoinaan kauppahallilla, vaikka valurautapannu korvasi liekillä paistamisen. Kokonaisuus oli erinomainen, ja täytyy sanoa, että laadukkaat raaka-aineet tekivät tuotteesta erittäin uskottavan kopion alkuperäisestä. Minä ja perhe olimme tyytyväisiä ja tulemme tilaamaan toistekin. Hyvä, että tuli puheeksi työnjälkeisillä, kiitos kollegalleni!

Lue myös