d-md-none
Siirry pääsisältöön

Täältä tulee Pöpsyt!

Sinä kauniina syksyisenä päivänä vuonna 2004 yläasteen alkaessa Pöpsyt (=Tiia ja Emily) kohtasivat toisensa. Siitä alkoi tämä yhteinen taival.

Aamuinen teehetki Teneriffan auringon alla. Päivän tärkein ateria on aina ollut aamupala.

Meitä yhdistää todella monet asiat, mutta yksi tärkeimmistä ja välttämättömimmistä on ehdottomasti ruoka. Olemme molemmat tottuneet jo pienestä pitäen syömään terveellistä ja monipuolista kotiruokaa. Olemme jo hyvin varhaisessa iässä olleet aktiivisia kotikokkeja. Vispilä on pysynyt kädessä niin kiisselin kuin lettujenkin valmistuksessa, jopa piparitaikina on tehty alusta asti itse. Kiinnostuksemme ruoan laittoon saattaa johtua myös siitä, että molempien kotitalouksissa piilee alan ammattilainen. Jopa Emilyn sukunimi Yli-Kokkila on saattanut luoda tietynlaisia paineita.

Yli-Kokkiloiden takapihalla on aina kasvanut vähintäänkin yksi omenapuu. Pikkuveljelle ja Bali-koiralle maistuu myös.

Liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat meille ykkösjuttu ja ehkäpä juuri siksi keittiössämme tuoksuukin usein herkulliset proteiinipannukakut. Kakenlaisten terveellisten herkkujen lisäksi välillä kokkailemme mitä erikoisempia ruokaluomuksia. 

Sunnuntaiaamu, aurinko ja kookosöljyssä paistetut proteiiniletut<3

Emily on ammatiltaan kelloseppä ja valmistuu keväällä kultasepäksi. Tällä hetkellä hän työskentelee House of Elliottissa. Mallintöitä vuodesta 2007 ja promootiotöitä vuodesta 2010 toiminimellä on tehty eikä loppua näy. Tiia on Carunalla sähköinen palveluasiantuntija ja lisäksi Pöpsyt toimivat Herbalifen hyvinvointiohjaajina promo- ja mallihommien lisäksi.

Arkemme on melko kiireistä, joten päivittäin tulee nautittua ateriapirtelöitä, mitkä ovat toki herkullisia. Kun arjen kiireiltä ehdimme, käymme erilaisissa ravintoloissa, sillä rakastamme kokea uusia makuelämyksiä. Uusin tuttavuutemme ovat osterit ja kaviaari, jotka ovat sukeltaneet sydämiimme.

Pöpsyt toivottavat teidät tervetulleiksi seuraamaan makumatkaamme erilaisten ravintoloiden parissa, sekä kurkistamaan mitä hienoimpien tapahtumien kulisseihin. 

Pöpsyt eli Tiia(vas) ja Emily (oik). Kuva: Matti Vaittinen, 2007

Halauksin

Pöpsyt

Lue myös