d-md-none
Siirry pääsisältöön

Suunnitteletko häitä? Fazer maistattaa hääkakkuja

Fazer Café Kluuvikatu 3 valmistautuu hääkakkusesonkiin 12.4. alkavilla hääkakkutastingeilla, joissa . pääsee maistelemaan Fazerin kondiittorimestarin johdolla hääkakkuja.

Hääkakun ulkonäköön panostetaan

Hääkakun leikkaus on yksi hääjuhlan odotetuimmista hetkistä ja kakkuja räätälöidään yhä enemmän hääparin toiveisiin.

-Hääkakku päättää hääaterian ja sen tulee olla linjassa ruoan kanssa. Toisaalta sen tulee myös yllättää ja ilmentää hääparin luonnetta ja mieltymyksiä, satoja hääkakkuja suunnitellut kondiittorimestari Eero Paulamäki Fazerilta kertoo.

Yksilöllisyyttä tuodaan esiin myös kakunkoristeilla. -Hääparin mieltymykset ja harrastukset näkyvät kakunkoristeissa, jatkaa Paulamäki. Makumaailmoissa korostuvat sesonkiajattelu – marjat ja yrtit sekä yllättävätkin makuyhdistelmät kuten mustikka-muscovado-hapankorppu tai raparperi-creme catalana.

Saman hääkakun toivotaan myös sopivan kaikille häävieraille. -Kakku voidaan suunnitella niin, että se on maultaan ja rakenteeltaan kuin tavallinen kakku, vaikka se olisikin esimerkiksi gluteeniton, laktoositon, maidoton tai vegaaninen, toteaa Paulamäki.

Hääkakkutastingissa hälventää jännitystä

Kun hääpari on osallistunut hääkakkutastingiin, ei hääkakun makua tai muita yksityiskohtia tarvitse enää jännittää, ravintolapäällikkö Essi Miikkulainen Fazer Café Kluuvikatu 3 -kahvilasta kertoo.

Hääkakkutastingit alkavat huhtikuussa 2018 ja jatkuvat kesäkuun alkuun asti. Tilaisuuksissa on maisteltavana viisi erilaista hääkakkua. Jokaiseen tilaisuuteen mahtuu 25 henkilöä ja osallistumismaksu on 14 euroa. Osallistuminen ei velvoita tilaamaan kakkua. Ilmoittautuminen osoitteessa www.fazer.fi/kakkutastingLue myös