Siirry pääsisältöön

Suosittu OlutSatama poiki viinitapahtuman

Neljättä kertaa Jyväskylässä järjestettävän OlutSataman rajoitetut ennakkolippuerät myytiin tänäkin vuonna nopeasti loppuun. OlutSataman toinen perustaja Roosa Pihlajamäki pohtii suosion syitä. – Halusimme järjestää tapahtuman, jossa viihtyisimme itsekin ystäviemme kanssa. Olemme saaneet paljon palautetta siitä, että OlutSatamassa on poikkeuksellisen intiimi tunnelma, jota jää usein suurilla festareilla kaipaamaan, kertoo Pihlajamäki. 

OlutSatamassa on 14. ja 15. kesäkuuta maisteltavana niin suomalaisten kuin ulkomaisten pienpanimoiden oluita. Kattavan olutvalikoiman lisäksi tarjolla on musiikkia ja ruokaa. – Ruoka on suurelta osin tapas-tyyppistä, jotta sitä voi kätevästi maistella oluiden kanssa. Musiikki ei ole pääosassa, mutta onhan se tunnelman luomiseksi tärkeä elementti. 

Tänäkin vuonna OlutSatamaan tullaan eri puolilta Suomea. Monen kävijän mieleen ovat jääneet räsymatoilla sisustetut lounget ja picnicalue, jossa voi osallistua olutjoogaan. Osallistujilla on myös mahdollisuus vaihtaa ajatuksia panimoiden edustajien kanssa. 

OlutSataman perustajat ovat parisen vuotta pohtineet, että Suomeen sopisi tunnelmallinen jazzmusiikin ja viinien maistelun yhdistävä tapahtuma. Nyt sellainen on tulossa. – Järjestämme Wine Garden -tapahtuman elokuun viimeisenä viikonloppuna Jyväskylässä, kertoo Pihlajamäki. 

Hän toivoo myös Wine Gardenin jäävän mieleen tapahtumana, jossa trendiviinien, jazzin ja upean puistomiljöön lisäksi vierailija saa kokea elämyksellisen, intiimin tunnelman. Sellaisen, joka voi jäädä suurilta festareilta puuttumaan.

OlutSatama 14.-15. kesäkuutaLutakonaukio 1, Jyväskylä

www.olutsatama.fi

Wine Garden, Minna Canthin katu 11, Jyväskylä

www.winegarden.fi

Teksti Tiina Örn         Kuva Taneli Niinimäki

Lue myös