Siirry pääsisältöön

Suomen paras sushiravintola

1. Itsudemo

Itsudemo on monipuolinen ja tyylikäs sushiravintola Helsingin Kampissa, joka tarjoaa Suomen suurimman sushibeffetin. Keittiömestarit ovat intohimoisia työssään ja tarjontaa uudistetaan jatkuvasti.

Itsudemo -ravintoloita on 13 kappaletta ympäri Suomen.

Salomonkatu 3, Helsinki

2. Sushi Panda

Kuva: Sushi Panda.

Sushi Panda Turku tarjoaa tuoreista raaka-aineista sekä myös kotimaisista kasviksista tehtyä laadukasta sushia. Sushi valmistetaan tarkkaan käsityönä aina tilauksesta ja sushit sinulle valmistaa yli 10 vuoden kokemuksella sushikokit. Meillä löytyy Suomen suurin vegaaninen sushivalikoima ja myös ainut Suomessa grillattu sushi. Meiltä saat herkullisia lämpimiä sushilajitelmia, perinteisiä japanilaisia susheja, sekä monipuolisia alkupaloja jokaiseen makuun.

Linnankatu 13, Turku | + Helsinki ja Vantaa

3. Kado Sushi

Kado Sushi on Turun ensimmäinen sushiravintola ja ravintolalle tuleekin tänä vuonna 20-vuotta täyteen! Ravintola on alusta asti panostanut omaan reseptiikkaan, tuoreuteen ja siihen, että annokset tehdään ainoastaan tilauksesta. Ehkä juuri näillä asioilla ravintola on voittanut asiakkaat puolelleen.

Eerikinkatu 16, Turku

4. Hanko Sushi

Hanko Sushin tarina on nimessämme. Se kertoo mistä olemme kotoisin: eteläisen Suomen merellisestä Hangosta, jonne ensimmäinen sushiravintolamme avattiin vuonna 2009.

Käyttämiemme raaka-aineiden korkea laatu on meille ensisijaisen tärkeää. Haluamme tarjota asiakkaillemme yksilöllisiä makuelämyksiä mahdollisimman tuoreista raaka-aineista. Valikoimastamme löytyy myös monipuolisesti kasvisvaihtoehtoja.

Hanko Sushi -ravintoloita löytyy Helsingistä Rukalle saakka.

Kauppakatu 28, Kuopio

5. Sushibar + Wine

Kuva: Sushibar + Wine.

Sushibar + Winessa kaikki tilaukset valmistetaan käsityönä tuoreista raaka-aineista paikan päällä ravintolassa. Sushin lisäksi menusta löydät mm. herkulliset bowlit ja sashimit. 

Ympäristö, ekologisuus, eettisyys ja kestävä kehitys ovat ravintolalle sydämenasioita. Sushibar + Wine on ensimmäinen suomalainen sushiravintola, jolle on myönnetty kansainvälisesti arvostetut merenelävien vastuullisuudesta kertovat ASC- ja MSC- sertifikaatit sekä pitkäaikaisesta vastuullisuustyöstä kertova Ekokompassi -sertifikaatti. Lisäksi ravintola on ensimmäinen hiilineutraali sushiravintola Suomessa ja Norjassa.

Fredrikinkatu 42, Helsinki | + Kallio, Citycenter, Uudenmaankatu ja Iso Omena

6. Masu Asian Bistro

Kuva: Masu Asian Bistro.

Tarjoamme moderneja aasialaisen fuusiokeittiön makuja Masun tyyliin, intohimosta ruoanlaittoon. Tuoreita ja parhaita raaka-aineita, pitkään hitaasti haudutettuja, intensiivisiä aromeja, mausteista ja makeaa, tummaa ja tulista!

Kirkkokatu 10, 33100 Tampere

7. Luckiefun´s

Kuva: Luckiefun´s.

Luckiefun’s Sushibuffet pistää pöydät koreaksi joka päivä: kattavan sushivalikoimamme lisäksi buffettiin kuuluu valikoima erilaisia lämpimiä aasialaisia ruokalajeja, lisukkeita, jälkiruokia ja virvokkeita. Luckiefun’s on pohjoismaiden suurin sushibuffetketju ja tunnetusti täydellinen pysähtymispaikka niin arkena kuin juhlanakin – ruokavalioon katsomatta. Itadakimasu!

Löydä lähiravintolasi osoitteesta www.luckiefun.com/ravintolat/

Hatanpään valtatie 1, Tampere

8. Ozaki Sushi

Ozaki Sushi tarjoilee kattavan buffetin, josta löydät japanilaiset sushit ja lämpimät ruuat. 

Haapaniemenkatu 28 (2 krs), Kuopio | + Jyväskylä

9. Ajito Sushi

Ajito Sushi tarjoilee laajan ja laadukkaan sushibuffetin sekä aasialaisia lämpimiä ruokia Hämeenlinnassa Kauppakeskus Goodmanissa.

Kaivokatu 7, 13100 Hämeenlinna

10. Haru

Haru on erilainen sushiravintola, joka tarjoilee tuoretta ja persoonallista japanilaista ruokaa viikon jokaisena päivänä. Helsinkiläinen Haru sushiravintola panostaa tuoreisiin, laadukkaisiin raaka-aineisiin ja herkulliseen makuun. 

Fredrikinkatu 30, 00120 Helsinki | + Helsinki Annankatu

. . .

Vuoden 2021 äänestystulos:

  1. Tokyo 55, Helsinki
  2. Sushibar + wine, Helsinki
  3. Maka Sushi, Tampere
  4. Itsudemo, Helsinki
  5. Daruma, Helsinki
  6. Luckiefun´s, Turku
  7. Hanko Sushi, Jyväskylä
  8. Konnichiwa, Helsinki
  9. Wagocoro, Helsinki
  10. Haiku, Helsinki

Lue myös