Siirry pääsisältöön

Suomen paras rantakahvila

1. Cafe Carusel, Helsinki

Lähellä Helsingin keskustaa, koko perheen kahvila ja leipomo. Tarjolla aamiasta, lounasta ja a la carte annoksia, erikoiskahvia, juomia ja muita herkkuja. Ikkunoissa siintää upea merinäköala ja ohi lipuvat veneet.

  • Merisatamanranta 10, 00150 Helsinki

2. Cafe Regatta, Helsinki

Helsingin Töölössä, Sibeliuspuiston ja soutustadionin välissä, meren rannalla sijaitsee Regatta. Uunituoretta korvapuustia ja maalaisromanttista tunnelmaa tarjolla ympäri vuoden.

  • Merikannontie 8, 00260 Helsinki

3. Kahvila Kampela, Helsinki

Kahvila Kampela löytyy Aurinkolahden perukoilta, Vuosaaren Urheilukalastajien venesataman rannasta. Kahvilaan voi tulla myös veneellä. Kahvilassa voi aistia sataman rauhallisen tunnelman, ja samalla seurata sataman elämää ja kalastajien touhuja. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

  • Uutelantie 1, 00990 Helsinki

4. Jyväskylän Satamakahvila

Sataman Kahvilassa on tarjolla suolaista sekä makeaa, kahvia ja irtojäätelöä. Kahvilassa on anniskeluoikeudet. Kahvila palvelee satamassa kävijöitä, sekä vierasveneilijöitä kesällä klo 8 alkaen.

  • Rantaväylä 40100 Jyväskylä

5. Nokkalan Majakka, Espoo

Nokkalan Majakka on kahvila-ravintola, jossa on upea kesäinen kattoterassi! Nokkalan Majakka tarjoaa kahvilatuotteita, menujen herkkuja sekä tietysti upean merinäköalan.

  • Nokkalanniemi 2, 02230 Espoo

6. Uittotunnelin Kahvila, Tampere

Näsijärven rannasta löytyy Uittotunnelin persoonallinen kahvila! Tarjolla on lettuja, savustettua lohta sekä muikkuja.

  • Paasikiventie 38, 33400, Tampere

7. Villa Kuuva Kesäkahvila, Turku

Ruissalon maisemissa voi herkutella itse leivotuilla piirakoilla ja kakuilla. Kesäkaudella kahvila on avoinna joka päivä klo 11-18.

  • Kuuvantie 198, 20100 Turku

8. Café Ursula, Helsinki

Kaivopuiston suosittu olohuone kaupunkilaisille ja turisteille. Tarjolla on laaja valikoima suolaisia ja makeita herkkuja, kotimaisia makuja tarjoava lounas, sunnuntaibrunssi sekä valikoima kahveja ja teetä.

  • Ehrenströmintie 3, 00140 Helsinki

9. Cafe Torpanranta, Helsinki

Meren äärellä sijaitseva kahvila-ravintola kokoaa kesäisin runsaasti auringosta nauttivia ihmisiä isolle terassille. Talvella kahvila tarjoaa lämmittelypaikan alueen ulkoilijoille. Kahvilasta saa runsaita salaattiannoksia sekä tietysti makeita, että suolaisia herkkuja.

  • Munkkiniemenranta 2, 00330 Helsinki

10. Beach Bar Plagen, Hanko

Kesäinen kahvila-ravintola Plagen tarjoaa herkkuja skagenista burgereihin sekä kylmiä juomia. Myös sup-laudan vuokraaminen onnistuu. Kesä on myös täynnä tapahtumia Beach Bar Plagenissa, joten älä missää niitä.

  • Appelgrenintie 12, 10900 Hanko

Lue myös