Siirry pääsisältöön

Suomen craft tislaamot lyövät hynttyyt yhteen Taste of Helsingissä

Ägräs Distillery, Kyrö Distillery, Helsinki Distilling Company ja Lignell & Piispanen tuovat tänä vuonna ensimmäistä kertaa tislaamoedustuksen Taste of Helsinkiin. Taste Spirit Pavilionissa on tapahtumavieraille tarjolla näiden pientislaamojen palkittuja tisleitä ja cocktaileja.

-Yhteen hiileen tässä puhalletaan. Haluamme tuoda suomalaista tislausosaamista esiin yhdessä, Kyrö Distilleryn markkinointipäällikkö Sanna Dooley kertoo. -On myös mielenkiintoista tuoda cocktail- ja ruokakulttuuria lähemmin yhteen, tarjoten uusia makuelämyksiä sekä lautasella että lasissa, hän jatkaa.

Ägräs Distilleryn toimitusjohtaja Susanna Kankare ja Master Distiller Tomi Purhonen ovat iloisia siitä, että craft-tislaamot ovat koolla samassa teltassa. -Toivomme ruokailijoiden löytävän meidät Taste Spirit -paviljongista, jotta pääsemme yhdessä viemään heidät myös tisleiden ja villiyrttien kautta makukokemuksiin vailla vertaa, Purhonen kertoo. -Erikoisuuksia on tiedossa, Kankare lisää myhäillen. Taste Spirit paviljongin lisäksi, Ägräs Distilleryn -tasting pidetään lauantaina 19.30.

Taste of Helsingin tislaamoedustuksen huipentuma tapahtuu lauantaina kello 20.30 kun tislaamot järjestävät yhteisen Craft Distillery tastingin.

Lue myös