d-md-none
Siirry pääsisältöön

Suomalaisten suosikkigrillit

1. Weber

Pohjoismaalaisen Weberin valikoimista löytyy grillejä jokaisen makuun, tykkäsit sitten grillata kaasu-, briketti- tai sähkögrillillä. Weber-grillit tunnetaan laadustaan, toimivuudestaan ja muotoilustaan. Weberille grilli ei ole vain ruoanlaiton väline vaan myös tapa tuoda unohtumattomia elämyksiä ja kohtaamisia arkeen ja juhlaan.

2. Opa & Muurikka

Opa & Muurikan grillituoteperheestä löytyy kaasu, hiili- ja sähkögrillejä. Osa sähkögrilleistä sopii kompatin kokonsa ansiosta hyvin myös esimerkiksi parvekkeelle. 

3. Mustang

Mustangin tuotteissa rouhea ulkonäkö yhdistyy käytännöllisyyteen ja toimivuuteen. Mustang-tuotteet vastaavat vaativankin grillimaisterin vaatimuksiin. Tarjolla on niin kaasulla, sähköllä kuin hiililämmitykselläkin toimivia grillejä, perinteisiä pallogrillejä unohtamatta. 

4. Big Green Egg

Big Green Eggin Kamado-grillissä yhdistyy keramiikkateknologia ja japanilainen kamado-perinne. Grilliä voi käyttää keittämiseen, paistamiseen, grillaamiseen, hauduttamiseen tai savustamiseen. 

5. Landmann

Landmannilla on yksi markkinoiden laajimmista valikoimista erilaisia grillejä ja grillaukseen liittyviä tarvikkeita. Uusia malleja kehitetään jatkuvasti – samoin kuin grillaukseen liittyviä innovaatioita. Tuotteet ovat laadukkaita ja soveltuvat Suomen olosuhteisiin.

6. Lucifer

Luciferin monipuolisesta mallistosta löydät grillejä pallogrilleistä 6-polttimisiin kaasugrilleihin, jotka ovat oleellinen osa kesäpihasi ulkokeittiötä.

7. KOBE Kamado

KOBE Kamado grillin materiaali on laadukasta, mutta on silti se on hinta–laatu-suhteessaan erinomainen grillaajan lompakolle. KOBE Kamado Professionalissa on hyvä lämpöeristys, minkä vuoksi grilli soveltuu myös talvikäyttöön.

8. Nordic Season

Nordic Seasonin tuotevalikoima sisältää kaikki tuotteet, joita tarvitset grilliaterian valmistamiseksi grillaustyylistäsi riippumatta. Sähkögrilli, hiiligrilli vai kaasugrilli – Nordic Seasonin valikoimasta löydät tarpeisiisi sopivat grillit. Jos haluat kokeilla uutta grillaustapaa, löydät myös kattavan valikoiman grillaustarvikkeita helpottamaan grillausta. 

9. Beef Eater

BeefEaterin kaasugrilli on ollut vuosikausia grillaajien kestosuosikki, johtuen sen ominaisuuksista. BeefEater grillillä saavutetaan korkea lämpötila sen tehokkaiden poltinten ansiosta. Poltinten päällä olevat lämmöntasaajat toimivat samalla myös suojana paistopinnalta tippuvalta rasvalta. 

10. Napoleon

Napoleon on kanadalainen perheyritys, joka valmistaa laadukkaita ja tehokkaita grillejä. Napoleon tunnetaan ensiluokkaisesta tekniikasta, luotettavasta suorituskyvystä ja tyylikkäästä muotoilusta.

Lue myös