d-md-none
Siirry pääsisältöön

Suomalaisten suosikkikahvi!

Kahvimerkit TOP 5 

1. Paulig Juhla Mokka

Juhla Mokka on täyteläinen 100 % arabica-kahvisekoitus. Tämä Suomen rakastetuin kahvisekoitus valmistetaan parhaista Keski- ja Etelä-Amerikan sekä Afrikan kahvilaaduista, ja sen maku luodaan alusta alkaen paahtimolla.

2. Paulig Presidentti

Presidentin maussa korostuvat Väli-Amerikan, Kenian ja Etiopian korkealaatuiset arabica-kahvipavut. Maku on rikkaan aromikas, marjainen ja charmantti.

3. Kulta Katriina Perinteinen

Hienoarominen kahviklassikko, jonka pavut tulevat Etelä- ja Väli-Amerikasta sekä Itä-Afrikasta. Sen tarkkaan vaalittu resepti sisältää maailman parhaita kahvilajikkeita, jotka antavat tälle tasapainoiselle kahville sen ainutlaatuisen vahvan ja pehmeän maun.

4. Löfsberg Kharisma

Kharisma on tummapaahtoinen kahvi, jossa on erittäin syvä maku ja intensiivinen aromi. Sekoitukseen käytettävät Arabica-pavut tulevat Brasiliasta, Kolumbiasta, Keski-Amerikasta, Itä-Afrikasta ja Kaakkois-Aasiasta. 

5. Paulig Brazil 

Brazil-kahvin ainutlaatuinen aromi syntyy kuumien, aurinkoisten päivien kypsyttämistä brasilialaisista Santos-pavuista. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kahvikoneet TOP 5

1. Moccamaster-kahvinkeitin

Legendaariset Moccamaster-mallit takaavat nautinnollisen kahvielämyksen kerta toisensa jälkeen. Ne sisältävät hienoja ominaisuuksia optimaalisen makuelämyksen varmistamiseksi. Laadun takeena on European Coffee Brewing Centerin (ECBC) myöntämä laatustandardi.

2. Smeg-kahvinkeitin

Smeg-kahvinkeittimet ovat erittäin helppokäyttöisiä, koska kaikki tiedot näkyvät heti selvästi LDC-näytössä. Keittimet voidaan ohjelmoida käynnistymään automaattisesti haluttuun aikaan. Niissä voidaan käyttää joko valmiiksi jauhettua kahvia tai papuja ja valittavissa on myös eri paahtotasoja sekä erilaisia kokoja. 

3. Electrolux Love Your Day -kahvinkeitin

Love Your Day -kahvinkeittimellä voit keittää armomikasta kahvia suuressa 12 kupin lasikannussa. Automaattisen virankatkaisun ansiosta se on myös turvallinen. 

4. Philips Senseo -kahvilaite

SENSEO-kapseleiden avulla saat aina herkullisen crema-vaahdon kahviisi. Vaahto parantaa kahvin makua ja antaa kahvillesi samalla upean koostumuksen. Myös kahvin vahvuus on täysin säädettävissä oman makusi mukaan. Saat valmiin kupillisen herkullista kahvia jopa alle minuutissa!

5. NESCAFÉ Dolce Gusto -kapselikone

Automaattinen NESCAFÉ Dolce Gusto -kapselikahvikone on suunniteltu sopimaan täydellisesti keittiöösi. Hermeettisesti suljetut kapselit säilyttävät kahvin tuoreuden ja takaavat aromikkaan kupillisen joka kerta.

Myös näitä kahvimerkkejä äänestettiin: 

  • Paulig: Reykjavik, Mundo, New York
  • Colombia Pink Bourbon
  • Pirkka Costa Rica
  • Peligan Rouge Original Blend
  • Löfsbergs Jubileum
  • Caffé Pask
  • Kaffa Roastery – Lempeä Voima
  • Zoegas kahvi
  • Nescafé Kulta – Lempeä pikakahvi
  • Porvoon paahtimon pähkinäkahvi

Lue myös