d-md-none
Siirry pääsisältöön

Sunwind ”Urnorsk på grillen” -grillituoteperhe – tuo uusia tuulia ulkoruuanlaittoon ja yhdessäoloon

‘Urnorsk på grillen’ on Sunwindin oma pohjoismaisten suunnittelijoiden pohjoismaiseen käyttöön suunnittelema tuotesarja, johon kuuluu grillejä, ulkopatoja, ulkotakkoja ja tarvikkeita. 

Sunwind ”Urnorsk på grillen” -grillituoteperhe – tuo uusia tuulia ulkoruuanlaittoon ja yhdessäoloon

‘Urnorsk på grillen’ on Sunwindin oma pohjoismaisten suunnittelijoiden pohjoismaiseen käyttöön suunnittelema tuotesarja, johon kuuluu grillejä, ulkopatoja, ulkotakkoja ja tarvikkeita. Urnorsk-tuotteet kestävät Pohjolan karuja olosuhteita ja ne soveltuvat grillaamiseen ja ruoanlaittoon ulkona ympäri vuoden, kesät ja talvet! Tästä osoituksena mm. 5 ja 10 -vuoden takuuohjelmat sekä suoralinjainen skandinaavinen design.

Haluamme edistää skandinaavisten ruoanvalmistusperinteiden harjoittamista ja siihen sisältyvien herkullisten ruokien nauttimista. ’Urnorsk på grillen’ onkin paljon muuta kuin pelkät laadukkaat tuotteet. Tulemme tarjoamaan loppuasiakkaille ainutlaatuisen skandinaavisen ruokamatkan, joka poikkeaa kaikin tavoin totutuista BBQ -perinteistä.

Kunnioituksesta pohjoisen naisia kohtaan olemme nimenneet kaikki sarjan grillit, ulkotulet ja grillaustarvikkeet naisten nimien mukaan.

Nauti ulkoilmaelämästä Urnosk på Grillen -tuoteperheen tuotteilla!

Kaikki tuoteuutuudet tulevat saamaan todellisen ensi-iltansa Helsingin Kevät-messuilla 4.-7.4.2019.

Lähde: https://bit.ly/2EeyEQY

Lue myös