Siirry pääsisältöön

Smaku Tour rantautuu Naantaliin

Jo kolmena kesänä Porvoossa toteutettu, huippusuosion saanut ruokatapahtuma Smaku saapuu kesäkuussa Naantaliin. Smakun aikana 6.-14.6.2019 on mahdollisuus kierrellä maistelemassa ravintoloiden ja kahviloiden smakuannoksia 7 euron hintaan. Jokainen ravintola toteuttaa Smakua varten maisteluversion vähintään yhdestä alku-, pää- tai jälkiruoka-annoksesta. Tervetuloa kiertelemään Naantalin sataman alueen ravintoloissa yhdessä herkutellen!

Smaku huipentuu päätapahtumaan Kaivohuoneella 15.6. klo 13-18, jolloin kaikki mukana olevat ravintolat ja kahvilat ovat saman katon alla maistattamassa herkullisia annoksiaan. Päätapahtumassa annokset maksetaan ennakkoon ostetuilla annoslipuilla (7 e kpl). Annoslippuja voi ostaa Visit Naantalin toimistosta ja annoslippuja myydään myös päätapahtumassa 15.6. koko tapahtuman ajan. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Yleisö voi myös äänestää omaa suosikkiannostaan Smakun aikana ja Naantalin Smakuaarre 2019 julkistetaan tapahtuman päätteeksi 15.6. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan lahjakortteja osallistujaravintoloihin.

Mukana olevat ravintolat ovat:

After Sail 714

Naantalin vanhan kaupungin uusin tulokas. Tarjolla tuoretta, raikasta, itse valmistettua ruokaa!

Ravintola After Sail 714 smakuannos

Amandis
Idyllinen 2019 täysin peruskorjattu Amandis sijaitsee keskeisellä paikalla Naantalin vanhan kaupungin sydämessä. Lämminhenkinen perheyrityksemme on avoinna ympäri vuoden. Amandiksen omassa keittiössä alusta asti käsityönä valmistettu vohveli on vastustamaton herkku. Vohveli tarjoillaan hymyn kera maailman parhaana vohvelina. Amandiksessa voit viettää ikimuistoisen loman uudistetuissa huoneissa, toteuttaa juhlat Villa Amandiksessa tai poiketa nauttimaan ihania herkkuja.

Amandiksen makea smakuannos

Café Santala
Tarjolla pikkusuolaista, jäätelöä, kahvia – ja tietenkin pitkiä kylmiä juomia!

Cafe Santalan smakuannos

Herrankukkaro
Suomen parhaaksi matkailukohteeksi valittu (MEK) kokous- ja virkistys- ja juhlapaikka ryhmille ympärivuotisesti. Majoitusta yli 100:lle, maailman suurin savusauna ja kaislikkokylpylä. Villiä ja vapaata ruokaa. Käytämme pääasiassa luonnossa ja luonnollisesti kasvanutta metsän, meren ja peltojen raaka-aineita vuodenaikojen ja saalistilanteen mukaan. Kalaa, riistaa, sieniä, yrttejä jne. Villi- läheltä. 1. palkinto Matka 2019 messuilla.

Herrankukkaron smakuannos

Naantalin Kaivohuone

Naantalin Kaivohuone tunnetaan aurinkoisesta kesäterassista, rantaviivan viileimmistä drinkeistä ja kovimmista keikoista, joilla tunnelma nousee aina salin kattokruunuihin asti. Suurella katetulla terassilla tarjoillaan herkkuja nopeasta lounaasta pitkiin illallisiin. Vuonna 1868 rakennettu nostalginen Kaivohuone jatkaa yli satavuotista perinnettä kohtaamispaikkana, jossa viihdytään ja syödään hyvin. Tervetuloa!

Kaivohuoneen terassin makuannos

S/S Ukkopekka
Höyrylaiva s/s Ukkopekka, eli maailman viimeinen romanttinen keksintö höyryää suvisin Naantaliin kahdesti päivässä. Matkan aikana seisova lounaspöytä. Iltaisin Turusta illallisristeilylle Loistokarin saarelle, jossa nautitaan savu- ja loimukala sekä elävän tulen grilli-illallinen. Laituritanssit. Elävää musiikkia höyrylaivasalongissa.

Höyrylaiva Ukkopekan smakuannos

Valborg

Uudistuneessa Valborgissa nautit bistrotyyppisestä tunnelmasta, historiallisesta ympäristöstä ja tietenkin hyvästä ruoasta, mukavan henkilökunnan palvelemana. Valpurissa on tunnelmallinen ruokapuoli, rentoon oleskeluun houkutteleva “sohvalounge”, terassi Naantalin rannan keskeisimmällä paikalla ja tuulelta ja katseilta suojainen sisäpiha. Sisäpihalla myös vierailee kesän aikana loistavia artisteja aina jazzista rockiin.

Ravintola Valborgin smakuannos


Tervetuloa smakukierrokselle Naantalin sataman läheisyydessä sijaitseviin ravintoloihin 6.-14.6. sekä päätapahtumaan Kaivohuoneelle 15.6.2019 – tästä alkaa herkullinen kesä!

Lähde

Lue myös