Siirry pääsisältöön

Sinä 2.0. ­- Hyvinvointitapahtuma lauantaina 12.1.2019 Fazer Experience -vierailukeskuksessa

Fazer järjestää kaikille avoimen hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtuman tammikuun toisena lauantaina klo 11-15 Fazer Experience -vierailukeskuksessa Vantaalla.

Päivän aikana on tarjolla monipuolista ohjelmaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista: välipalakoulu, suklaameditaatio, tietoiskuja vuoden 2019 ruokatrendeistä, vatsan hyvinvoinnista, fermentoinnista, suklaasta, ravitsemuksesta sekä lempeästä tavasta pitää huolta omasta kehosta ja mielestä.

Kello 12-14 välille ajoittuvien tietoiskujen puhujana toimii muun muassa terveys- ja hyvinvointiasiantuntija, ravitsemustieteiden tohtori Marika Laaksosta Fazer Labista. Fazerin tutkimustiimiä edustava Marika keskustelee ravitsemusterapeutti, FODMAP-asiantuntija Leena Putkosen kanssa, onko suolistossamme hyvinvoinnin salaisuus. Fermentointi on tulevaisuutta -puheenvuoron pitää Fazer Yosa -kauratuoteperheen kehittäjä Merja Scharlin. Hyvinvoinnin puolestapuhuja Karita Tykkä valottaa kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä Fazerin ravitsemusterapeutti Sanna-Maria Hongiston aiheena on hyvinvointia suklaasta. 

Fazer Experience -vierailukeskuksen tapahtumatorilla voi seurata Fazer Culinary teamin huippukokkien havaintoesityksiä sekä kuulla Fazerin alkuvuoden 2019 uutuustuote-esittelyitä. Välipalakoulu ja suklaamediaatio ovat ohjelmassa puolen tunnin välein.

Fazer Café Fazerilassa on katettuna suosittu lauantaibrunssi. Tapahtumapäivänä on tarjolla perinteisiä ja aivoystävällisiä Fazer Brainhow® -vaihtoehtoja. Pöytävaraus on suositeltava.

 

Sinä 2.0 Hyvinvointia Fazer Experience -vierailukeskuksessa tapahtuma

 Aika: lauantai 12.1.2019 kello 11-15

Paikka: Fazer Experience -vierailukeskus, Fazerintie 6, 01230 Vantaa. Parkkipaikkoja on runsaasti ja paikalle pääsee myös julkisella liikenteellä.

Tapahtumaan voi tutustua tarkemmin ja ostaa lippuja https://www.visitfazer.com/tapahtumat/sina2.0/

Lähde: www.news.cision.com/fi/fazer-group/r/sina-2-0—-hyvinvointitapahtuma-lauantaina-12-1-2019-fazer-experience–vierailukeskuksessa

Lue myös