d-md-none
Siirry pääsisältöön

Santa Maria tuo markkinoille kuluttajien pyynnöstä luomulaatuisen ja kumariinittoman ceyloninkanelin

Santa Marian ceyloninkaneli on terveellinen ja lempeän makuinen luomuvaihtoehto perinteiselle kanelille. Se sopii mausteeksi sekä suolaisiin että makeisiin herkkuihin. 

Kuluttajien kiinnostus luonnollisia raaka-aineita ja luomutuotteita kohtaan jatkaa vahvaa kasvuaan. Santa Maria vastaa kysyntään lanseeraamalla luomulaatuisen ceyloninkanelin. 

Ceyloninkaneli eroaa perinteisestä kanelista eli kassiakanelista. Se on maultaan miedompaa, väriltään vaaleampaa ja rakenteeltaan hennompaa kuin kassiakaneli. Lisäksi kanelipuun kuoresta valmistettu ceyloninkaneli saadaan eri puulajista, ja viljelypaikka vaikuttaa kanelin makuun. 

Lisäksi ceyloninkaneli ei sisällä juuri lainkaan kumariinia eli myrkyllistä hiutalemaista yhdistettä, jota tavallisessa kassiakanelissa on huomattavan paljon. Kumariini on haitallista etenkin maksalle, joten sen käyttöä tulisi valvoa etenkin lasten ruokavaliossa. Kumariiniton ceyloninkaneli on hyvä vaihtoehto kassiakanelille, sillä se sisältää myös runsaasti folaattia, betaiinia, K-vitamiinia ja kivennäisaineita, kuten kaliumia, kalsiumia ja rautaa. 

Vastuullisuus Santa Marian ytimessä 

Lempeän makuinen ceyloninkaneli sopii mausteeksi sekä suolaisiin että makeisiin ruokiin, kuten puuroon, aamukahviin, pataruokiin ja leivonnaisiin. 

– Kumariinittoman ceyloninkanelin kysyntä kasvaa jatkuvasti. Juuri oikean kanelilaadun löytäminen on kuitenkin haastavaa, sillä kaneli on luonnon raaka-aine. Sen pitää täyttää Santa Marian korkeat laatuvaatimukset. Santa Marian kumariinittomassa ceyloninkanelissa yhdistyvät juuri oikea laatu ja maku. Nyt voimme tarjota kuluttajille heidän toiveitaan vastaavan laadukkaan tuotteen, Santa Marian Suomen markkinointipäällikkö Tom Jansson kertoo.  

Koska Santa Marian tuotteet ovat peräisin maasta, maaperällä on suuri vaikutus raaka-aineiden makuun. Tänä vuonna Santa Maria panostaa vastuullisuuteen entistä enemmän. Vastuullisuustyö näkyy Santa Marian tuotannossa ja toiminnassa kokonaisvaltaisesti ympäristön näkökulmasta aina raaka-aineiden tuottajien oloihin ja kuluttajien hyvinvointiin asti. 

Tutustu myös Santa Marian Maustekarttaan, josta löydät näppärät vinkit sekä kanelin että muiden mausteiden käyttämiseen ruoanlaitossa. 

Tuotetiedot:

Santa Maria Ceyloninkaneli 17 g, 1,50 € / pussi.

Uutuus on myynnissä hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa huhtikuussa. 

Lähde: https://bit.ly/2UxyT0n

Lue myös