Siirry pääsisältöön

Kannustinmatkana Välimeren risteily on unelmien täyttymys

Loistoristeilyt on jo parinkymmenen vuoden ajan järjestänyt suomalaisille monipuolisia laaturisteilyjä lähelle ja kauas.

– Olemme italialaisen Costa Cruises -varustamon päämyyntiedustaja Suomessa. Sen uusimmat kruununjalokivet Costa Smeralda ja Costa Toscana valmistuivat Turussa vuosina 2019 ja 2021. Laivoissa yhdistyvätkin suomalainen huippuosaaminen sekä italialainen silmiä hivelevä design, kertoo toimitusjohtaja Kalevi Kuutschin ylpeänä. 

Elämyksiä jokaiselle

Uuden sukupolven loistoristeilijät luovat jopa 6 500 matkustajalle viihtyisät, hyvin varustellut puitteet rentouttavalle lomalle. Hyttejä on 12 m2:n sisähyteistä upeisiin parvekkeellisiin sviitteihin ja tekemistä riittää jokaiseen makuun. Lukuisat ravintolat, baarit ja kahvilat tarjoavat parhaimpia Välimeren makunautintoja, hyvinvointikeskus monipuolisia palveluja kuntosaleineen ja saunaosastoineen, laaja vesipuisto porealtaita ja uima-altaita liukumäkineen. 

Loistoristeilyjen viihdetarjonta on omaa luokkaansa: joka ilta on mm. kansainväliset mitat täyttävät showt sekä tanssia useissa ravintoloissa. Viimeisen päälle viedyistä palveluista vastaa lähes kahteen tuhanteen nouseva henkilökunta.

Loistoristeily on helppo ja huoleton kiertomatka ilman vaihtuvia hotelleja ja matkalaukkujen pakkaamista. Risteilykohteisiin voi tutustua omaehtoisesti tai erilaisilla retkillä; halutessaan voi varata myös golf-paketin.

Turussa valmistuneet Costa Smeralda ja Costa Toscana tarjoavat ylelliset puitteet rentouttavalle Välimeren risteilylle.

Runsaasti erilaisia matkavaihtoehtoja

Costa Cruisen kymmenkunta laivaa risteilevät kesäisin Välimerellä ja Pohjois-Euroopassa, talvella Karibialla, Dubaissa ja Etelä-Amerikassa. Euroopassa voi Välimeren lisäksi tutustua mm. Norjan vuonoihin tai kiertää Skotlannin ja Islannin. 

Loistoristeilylle voi piipahtaa kolmeksi päiväksi tai kiertää vaikka maapallon ympäri 128 päivässä.

Suomalaisten suosikki on viikon mittainen läntisen Välimeren risteily, jossa kohteina ovat mm. Marseille, Barcelona ja Palermo. 

– Risteilyjen hinnat alkavat n. 1600 eurosta henkilöä kohden. Hinta sisältää lennot ja edestakaiset kuljetukset laivalle, kaikki ateriat sekä laajan valikoiman juomia. Meillä on erikseen myös matkanjohtajalähtöjä, joilla voi lähteä tutustumaan kohteisiin suomalaisen oppaan johdolla vaikkapa maksuttomalla kaupunkikävelyllä. Varustamon monipuoliset retket eri kohteissa ovat erikseen varattavissa, Kuutschin kertoo.

Teksti: Maija-Liisa Saksa

www.loistoristeilyt.fi

Lue myös