Siirry pääsisältöön

Rockstop-tapahtuma ja Toptaste Food Court luo menevän pysähdyspaikan Ruissalon huvila-alueelle Ruisrockin ajaksi

Rockstop 2019 -festivaali järjestetään Ruissalon kuvankauniin Villa Junnilan rantapromenadilla.

Pop up -ravintoloita ympäri Suomen ponnautellut Food Court tuo jotain täysin uutta Turun Ruissaloon Ruisrock-viikonloppuna 5.–7. heinäkuuta. Rockstop 2019 -festivaali järjestetään Ruissalon kuvankauniin Villa Junnilan rantapromenadilla. Villan upea ympäristö sijaitsee oivallisesti aivan Turun keskustan ja Ruisrockin puolivälissä.

”Olemme todella innostuneita päästessämme mukaan luomaan jotain tällaista aivan uutta ja ennennäkemätöntä. Alue on kuin luotu Toptaste Food Courtille”, kertoo Toptasten vastaava tuottaja Titti Myhrberg.

Kolme päivää alueella näkyvä ja vieraita palveleva Rockstop 2019 on suunniteltu tukemaan monipuolista suomalaista kesäkulttuuria Turun kauniissa rannikkomaisemissa. Päiväsaikaan asiakkailla on mahdollisuus rentoutua sekä nauttia ruoasta ja juomasta kauniilla puutarhaterassilla kesäisen musiikin säestyksellä.

”Saimme huikean mahdollisuuden tapahtuman järjestämiseksi Villa Junnilan alueelle ja päätettiin porukalla hoitaa homma. Alueella on selvä kysyntä puolimatkan levähdyspaikalle joka palvelee festivaalikansaa.”, tapahtuman vastaava tuottaja Vilppu Simpanen hehkuttaa.

Samalla on mahdollista hoitaa kuontalo kesäkuntoon, kun vuoden hyväntekijä Jouko The Street Barber tarjoaa vieraille hiustenleikkuu- tai parranajopalveluitaan.

Ilta-aikaan vieraita viihdyttävät illan resident Dj:t, Helsingin sekä Ibizan yöelämässä jo 90-luvulta asti vaikuttaneet Dj Guju aka Kaide sekä Dj Yuhis. Villa Junnilan alueelle nousee myös viihtyisä lounge bar, jonka elegantti viinivalikoima ei viileydestään huolimatta jätä ketään kylmäksi.

Rockstop 2019 on auki jokaisena Ruisrock-päivänä puolesta päivästä aina aamuviiteen asti.  Alueelle on ilmainen sisäänpääsy ja kirsikkana kakussa alueelta löytyy luksus-WC.

Katuruokaosaamista Thaimaasta

Toptaste Food Court ei olisi tietenkään itsensä ilman loistavaa ruokalistaa. Rockstopissa vieraat pääsevätkin nauttimaan varmasti autenttisesta aasialaisesta katuruoasta. Tämän takaavat Ting Tong Street Food -yrityksen ruokaständi menuineen. Yrityksen perustaja ja keittiömestari Miska Martikainen on ammentanut kokemustaan Thaimaasta, jossa tämä on työskennellyt kokkina 15 vuoden ajan.

Thaimaan Phuketissa sijaitsevan yleellisen Café del Mar -rantaklubin keittiössä uransa luoneena street food -veteraanina Martikainen tietää, mistä puhuu niin ruokalistan kuin kesän menevien tapahtumienkin suhteen.

“Varsinkin festarien yhteydessä saa Suomessa aitoa katuruokaa aika harvoin. Kollegoiden kanssa ajateltiin, että Rockstop olisi oiva paikka pilotoida listamme, jonka tarjonnan on tarkoitus laajeta tapahtuman jälkeen edelleen”, Martikainen avaa suunnitelmiaan.

Rockstopissa rekat tarjoilevat festarikansalle wok-annoksia (7€), jotka koostuvat haudutetusta riisistä ja teriyaki-kasviksista. Suussa sulavia annoksia voi täydentää halutessaan kanalla tai savustetuilla soijapaloilla kolmen euron lisähintaan.

Juhlakansaa viilentää Ting Tong Street Foodin omistajan vaimon perheen Etiopiasta tuomista ja Kaarinassa paahdetuista pavuista valmistettu jääkahvi.

Rockstop 2019

Rockstop järjestetään Ruissalon Villa Junnilassa rantapromenadin puolella Ruisrockin aikaan 5.–7. heinäkuuta. Alueelle on vapaa pääsy. 

AIKATAULU

5.7. PE klo 12–05
6.7. LA klo 12–05
7.7. SU klo 12–05 

Villa Junnila sijaitsee osoitteessa Rantapromenadi 59, 20100 Turku. 

Yhteistyössä Premium Crew Oy, Tulos osuuskunta ja Toptaste Oy

Toptaste Food Court
Titti Myhrberg, vastaava tuottaja
Toptaste Oy
p. 040 218 4179
titti@toptaste.fi

Rockstop
Vilppu Simpanen, vastaava tuottaja
Premium Crew Oy
p. 044 556 4532
vilppu@premiumcrew.fi


Lue myös