d-md-none
Siirry pääsisältöön

Riian parhaat hotellit

Grand Hotel Kempinski Riga

On olemassa viiden tähden hotelleja, sitten on Kempinskin viiden tähden hotelli. Kokemus vailla vertaansa. Paikka, jossa kaikki onnistuu ja toimii ja jokaista asiaa on mietitty jo sinun puolesta etukäteen. Tänne kannattaa suunnata, jos haluat yllättää puolisosi ainutlaatuisella kokemuksella tai jos haluat vaan antaa itsellesi maailman parhaan hemmottelulahjan. Kylpylä saa myös täydet pisteet – kaikki puitteet löytyy usean tunnin rentoutumiseen. Myös heidän spa-palvelunsa ovat ensiluokkaisia, joita ennen ja jälkeen voi viettää aikaa rentoutumishuoneessa virkistävästä teestä nauttien. Aamiainen saa myös suuret kehut. Hotellista löytyy myös ravintoloita, lounaalle oma bistrotyyppinen ravintola katutasossa ja illallista varten palvelee ylimmässä kerroksessa sijaitseva upea Stage 22.

Viikonloppuyön hinnat alkaen 230e yö

Grand Poet Hotel and SPA by Semarah

Upea boutique hotelli aivan vanhan kaupungin kupeessa. Isot huoneet, joiden sisustus on aivan omaa luokkaansa. Aamiainen kuuluu Riian parhaimpiin ja spa:ssa on tarjolla korkeatasoiset hoidot upeissa hoitohuoneissa. Erittäin suuren kiitoksen saa isot kylpyhuoneet, jossa kylpyamme on selkeästi suunniteltu pariskunnille – kylpyyn nimittäin mahtuu täydellisesti kaksi ihmistä! Kylpyhuoneisiin tulvii valo kylpyhuoneessa olevan ikkunan ansiosta. Jopa standard-tason huoneissa on valtavasti tilaa oleskella ja vaan nauttia lomastaan. Aamiainen on Riian parhaimpia ja aamiasisali sekä ulkona oleva terassi todella upeita.

Viikonloppuyön hinnat alkaen 153e

Pullman Riga Old Town

Tämä upea boutique-hotelli sijaitsee keskellä vanhaa kaupunkia. Joka puolelta löydät taideteoksia ja hienoja yksityiskohtia. Alakerran aulasta löytyy ihana ”kirjasto”-baari, jossa on mukava istua drinkillä pitkän päivän jälkeen. Spa-osastokin löytyy, jossa kylläkin vain pitkulainen allas ja pieni sauna, mutta toimii hyvin kuntosalin jälkeisenä lisänä. Aamiainen ei ole yhtä runsas kuin mihin on tottunut viiden tähden hotelleissa, mutta se mitä tarjoillaan, on todella hyvää. Aamiaissali saa myös kiitosta, aamiaista nimittäin nautitaan kirjastobaarin huoneissa.

Viikonloppuyön hinnat alkaen 109e

Grand Palace Hotel – The Leading Hotels of the world

Tässä on kyllä jotain omaa maagisuutta. Korkeat katot, kartanomaiset rappuset, sokkelomaiset käytävät ja patsaat siellä sun täällä antaa tälle hotellille majesteettisen tunnelman. Täällä on myös oma baari, jossa voi istua tuntikausia nauttimassa korkealaatuisista cocktaileista tai laatuviineistä. Spa-ostastolla ei ollut kuin höyrysauna ja pieni suomalainen sauna, mutta ison yllätyksen toi löylykiulu! Täällä nimittäin saa heittää vettä kiukaalle! Aamaissali on henkeäsalpaavan upea! Marmorilattiat, patsaat, barokkikalusteet, laadukkaat pöytäliinat ja hopea-aterimet. Täällä voi todella tuntea itsensä kuninkaalliseksi.

Viikonloppuyön hinnat alkaen 145e

Kuvat: Elina Engberg

Lue myös