Siirry pääsisältöön

Raikkaita ja värikkäitä keittokirjoja

Kaipaatko uusia ideoita juhlatarjoiluun tai kesäiseen kokkaukseen? Inspiroidu näistä kesäisen raikkaista keittokirjauutuuksista! 

Kakkuja kasviksista

Ysanne Spevack

Minerva kustannus

Kakkuja voi leipoa myös kasviksista. Tämä keittokirja osoittaa, että vihannekset sopivat erinomaisesti myös makeaan leivontaan. Kakkuja kasviksista keittokirja esittelee uusia aineksia ja makuyhdistelmiä, joilla kotileipuri voi taikoa toinen toistaan kauniimpia ja herkullisempia kakkuja pinaatista, punajuuresta, porkkanasta, kukkakaalista…. 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Suuri salaattikirja

Kaisa Sillanpää

Readme

Sukella salaattien värikkääseen maailmaan ja löydä uutta intoa salaattien valmistamiseen. Suuri salaattikirja sisältää kaikkiin tilanteisiin sopivia herkullisia, reilusti yli 100 salaattireseptiä. Salaateissa on käytetty kattavasti erilaisia raaka-aineita. Löydät kirjasta paljon houkuttelevia kasvissalaatteja, kalaa ja lihaa sisältäviä sekä raikkaita jälkiruokasalaatteja.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Räväkkä Juures

Tiina Aalto ja Mikko Kivelä

Maahenki

Lanttusalsaa, porkkanamajoa, palsternakkarisottoa, wasabipunajuurta, tulista juures thaikakkua. Ilmastoystävällisen, lähellä tuotettuihin elintarvikkeisiin perustuvan ruokavalion ei tarvitse olla perinteinen eikä missään tapauksessa tylsä. Räväkkä juures – maailman maut avaa tuttuihin juureksiin aivan uuden näkökulman. 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ruokaan rakastunut 

Marita Eriksson

Fitra 

Ruokaan rakastunut -kirja tarjoilee värikkäitä, inspiraatiota herättäviä ja syötävän kauniita kuvia sekä yksinkertaiseksi muokattuja, mutta uudella twistillä höystettyjä reseptejä. Tämän kirjan läpi selattuasi, et voi olla inspiroitumatta keittiössäsi. Vai miltä kuulostaa viinirypäleiden pakastaminen? Haluatko valmistaa suklaamoussen aikuiseen makuun tai miten olisi vaikka punajuurilatte? Kirjan reseptien taustalla on ajatus terveellisyydestä. Jos terveellisyys kuulostaa sinusta ankealta, saatat tähän kirjaan tartuttuasi yllättyä positiivisesti. Reseptejä on helppo muokata omaan ruokavalioon sopivaksi.

Koonnut Mia Heiskanen Lue myös