d-md-none
Siirry pääsisältöön

Quandoo yhdistää ruokailijat parhaisiin ravintoloihin

Vuonna 2012 perustetun Quandoon online-yhteisö koostuu jo yli 160 miljoonasta ravintola-asiakkaasta, joilta ravintolan varaaminen käy näpsäkästi verkossa. Ravintoloita on Suomen Quandoon maajohtaja Veronica Torkkomäen mukaan lähes 19 000 pienistä korttelikuppiloista Michelin-tason ravintoloihin.

– Olemme maailmanlaajuisesti nopeimmin kasvava ravintoloiden varausjärjestelmä. Quandoo on toiminut Suomessa nelisen vuotta ja palvelussa on jo hyvä kattaus ravintoloita Lappia myöten. Ja mikä parasta, uusia ravintoloita tulee mukaan joka kuukausi.

Nosta ravintolasi kuluttajien visiiriin

Asiakaskäyttäytyminen on muuttunut kaikilla toimialoilla: älypuhelimet, uudet teknologiat ja sosiaalinen media ovat tuoneet kuluttajalle uudenlaisia mahdollisuuksia löytää ja ostaa palveluita verkossa.

– Ravintoloiden on oltava mukana tässä kehityksessä, sillä 80 % ravintolavarauksista tehdään jo verkon kautta. Quandoon näkemyksen mukaan ravintolan tehtävä on keskittyä ydinosaamiseensa eli hyvän ruuan ja palvelun tuottamiseen. Me voimme puolestaan auttaa ravintolaa olemaan läsnä verkossa monikanavaisesti, jotta kuluttaja löytää juuri sellaisen ravintolan, jota hän on etsimässä tai jota hän ei kenties muutoin löytäisi. 

Ravintolan on helppo liittyä palveluun. – Saamme viikossa pystyyn verkkoläsnäolon Quandoo-portaalissa ja applikaatiossa. 

Pöytävaraukset verkossa 24/7

Olennaista kuluttajan kannalta on se, että pöytävarauksen voi tehdä Quandoon kautta ilmaiseksi missä ja milloin tahansa, ja että vahvistuksen pöytävarauksesta saa heti.

– Palvelussa voi myös suodattaa ravintoloita omien toiveiden mukaan. Jos on vaikkapa vieraassa kaupungissa, voi Quandoon kautta hakea näppärästi omilla kriteereillä ravintoloita ja tehdä saman tien pöytävarauksen. Arvostelut ovat myös tärkeässä roolissa, kun tekee valintaa eri ravintoloiden välillä. Quandoossa arvostelut ovat aina autenttisia. Se tarkoittaa, että arvostelun voi kirjoittaa vain, jos on syönyt kyseisessä ravintolassa.   

Oletko lähdössä reissuun? 

Lataa kännykkääsi Quandoo-appi!

Quandoo toimii 12 maassa, joten Quandoon appi auttaa sinua surffaamaan läpi ravintolaviidakon ja löytämään toiveittesi mukaiset ravintolat, missä sitten matkustatkin! 

Ansaitse rahaa syömällä ulkona

Quandoo palkitsee ahkerat varaajat: saat 1000 pisteellä 10 euroa pankkitilillesi. Koodilla TOPTASTE2019 saat 500 pistettä ensimmäisestä pöytävarauksesta Quandoon kautta! 

Näin ansaitset kanta-asiakaspisteitä

• Luodessasi tilin saat 400 pistettä

• Tekemällä varauksen verkkosivuilla tai appissa saat 100 pistettä

• Arvostelun kirjoittamisesta saat 25 pistettä

• Kaverille suosittelemisesta saat 500 pistettä

Teksti:  Mia Heiskanen   Kuvat:  QuandooLue myös