Siirry pääsisältöön

Perheyrityksen intohimona on herkullinen kasvisruoka

Herttoniemessä toimivassa perheyrityksessä ahkeroi Ronit Hovav-Halonen. Hän innostuu kertoessaan siitä, miten suomalaiset ovat ottaneet Baba Foodsin maut vastaan.

  • Meiltä kysytään usein, miten nämä maut ovat syntyneet. On ollut hienoa huomata esimerkiksi se, miten hyvin savustettu munakoisotahna Baba Ganoush ja oliivi-valkosipulitahna Baba Olivinade on otettu erilaisten hummusten lisäksi vastaan.

Baba Foodsin tarina alkoi jo vuosikymmeniä sitten. Perheyrityksessä edelleen vaikuttava isä Chef Avi tuli Lähi-Idästä Suomeen noin 40 vuotta sitten. Hänelle ruoka on aina ollut tärkeä side lapsuuden kotiin ja koko perhe on suhtautunut makuihin ja ruoanlaittoon suurella rakkaudella – mutta myös kriittisesti.

  • Makujen kanssa ei ole tehty, eikä tehdä, kompromisseja, toteaa  veljensä kanssa perheyritystä luotsaava Ronit.

Yrityksen matkalla on pidetty kiinni myös siitä, että työ pidetään Suomessa ja raaka-aineiden toimittajiksi hyväksytään vain luotettavia, arvostettuja kumppaneita. Tuotteiden maun halutaan syntyvän hyvistä aidoista raaka-aineista, ei lisäaineista.

Baba Foods on halunnut tulla lähelle asiakkaita. Yrityksen alkuaikoina tuotteita maistatettiin kaupoissa.

  • Me seisomme näiden tuotteiden ja makujen takana. Laatu on meille enemmän kuin tärkeää. Kaikki saamamme palaute on meille ensiarvoisen arvokasta.  Se antaa meille mahdollisuuden kehittyä.

Ronit uskoo, että vain aidosti hyvään pyrkimällä  voi saavuttaa kestävää suosiota.

  •  Haluamme, että jonain päivänä Baba Foodsin tuotteita olisi jokaisessa suomalaisessa ruokapöydässä.

Kaupoissa on tällä hetkellä jo runsas valikoima Baba Foodsin tuotteita. Hummusten, tahinin ja helppokäyttöisten falafelien lisäksi Hovav-Halonen tietää suomalaisten ihastuneen muun muassa chilitahna Baba Harissaan. Tuotteita myydään myös ravintoloille ja noutomyyntinä. Noutomyyntinä on tarjolla myös erilaisia menukokonaisuuksia arkeen ja juhlaan.  

Lue myös