d-md-none
Siirry pääsisältöön

Paulúns linssihiutaleista kuitua, proteiinia ja hyvää makua

Uudet Paulúns-linssihiutaleet tarjoavat proteiini- ja kuitupitoisen vaihtoehdon aamiaispöytään. Linssihiutaleet ovat lisäksi maukkaita ilman lisättyä sokeria.

UUTUUSTUOTETIEDOTE 19.3.2019

Orkla Suomen maaliskuun tuoteuutuuksiin kuuluvat laadukkaan Paulúns-tuotemerkin linssihiutaleet. Linssi-, täysjyvämaissi- ja täysjyväriisijauhoista valmistetuista linssihiutaleista ilmestyy kaksi makuvaihtoehtoa. Toisessa maistuu vadelma ja kookos, ja toisessa chiansiemen ja kaneli.

”Linssihiutaleet ovat hyvä proteiinin lähde ja niissä on myös paljon kuitua. Makutestiemme mukaan linssihiutaleissa parasta on maku, terveellisyys ja erinomainen rakenne,” kertoo Paulúns tuotemerkistä vastaava Paula Pöntynen.

Paulúns linssihiutaleille on myös myönnetty Sydänmerkki.

”Sydänmerkki kertoo, että kyseinen tuote on tuoteryhmässään terveyden kannalta parempi vaihtoehto. Sydänmerkki on tae siitä, että tuotteessa käytetty rasva on hyvälaatuista, ja että suolan määrää on vähennetty. Hiutaletuoteryhmässä Sydänmerkin saamiseksi vaaditaan myös enemmän kuitua ja vähemmän sokeria”, Pöntynen jatkaa.

Kaikki Paulúns-tuotteet on kehitetty yhdessä ruotsalaisen ravitsemusfysiologin Fredrik Paulúnin kanssa. Tuotteiden perusfilosofia on niiden hyvä ravitsemuksellinen sisältö. Niissä on runsaasti kuitua ja luontaisesti kivennäisaineita ja vitamiineja, mutta ei lisättyä sokeria.

”Näkemyksemme on, että tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio on tärkeä osa terveellistä elämäntapaa. Jos syöt hyvin, voit hyvin,” Paula Pöntynen tiivistää

Tuotetiedot:

Paulúns Linssihiutaleet Chiansiemen ja Kaneli 320 g 

Paulúns Linssihiutaleet Vadelma ja Kookos 320 g 

Lähde: https://bit.ly/2HtwFw1

Lue myös