d-md-none
Siirry pääsisältöön

Suomen paras vietnamilainen ravintola – 2022 äänestys

1. ÔNAM Helsinki

ÔNAM takaa asiakkaille laadukkailla raaka-aineilla maukkaan ja täyteläisen vietnamilaisen makuelämyksen, joka hivelee aisteja. Annokset suositellaan myös jaettavaksi kavereiden tai perheen kesken. ÔNAM sijaitsee Helsingissä kauppakeskus Forumissa ja Triplassa.

2. An Nam Tampere

An Nam tarjoaa erilaisia nuudeli- ja riisiannoksia vietnamilaiseen tapaan. An Nam sijaitsee Tampereella Tammelan Puistokadulla.

3. Ravintola Fit Jyväskylä

Ravintola Fit tarjoaa autenttista vietnamilaista ruokaa. Ravintola sijaitsee Jyväskylässä: Yliopistonkatu 26.

4. Vibami Helsinki

Vibami tarjoaa ikonisia vietnamilaisia annoksia modernilla twistillä. Ravintola Vibamin ruokalista on suunniteltu sopimaan kiireiseen lounasaikaan, viihtyisiin illallistilaisuuksiin tai välipalaan tien päällä. Tarjolla on myös erilaisia kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Ravintola sijaitsee Helsingin keskustassa Eerikinkatu 14.

5. Pho Viet Helsinki

Pho Viet tarjoilee herkullisia pohjois-vietnamilaisen tyylin pho-keittoja. Ruokalistalla on lisäksi myös iso valkoima erilaisia vietnamilaisia riisi- ja nuudeliruokia. Ravintola sijaitsee Helsingin keskustassa Yrjönkatu 30.

6. Lie Mi

Vietnamilaisia Lie Mi ravintoloita on Helsingin Töölössä, Kalliossa, Kampissa ja Bulevardilla sekä Tampereella. Kaikki ravintolat tarjoavat arkisin lounasta sekä ruokalistalta löytyy myös Afternoon Specials, jossa on yksi keitto, yksi riisiannos sekä yksi nuudeliannos.

7. The Saigonese Helsinki

Ravintola tarjoaa etelä-vietnamilaista, saigonilaista, ruokaa. Listalta löytyy liha- sekä kasvis- ja vegaaniannoksia. Pieni ja kodikas The Saigonese ravintola sijaitsee Helsingissä Lapinlahdenkatu 21.

8. Sang Asian Cuisine Kuopio

San Asian Cuisine tarjoaa Kuopiossa herkullisia vietnamilaisia annoksia kuten kesä- ja kevätkääryleitä sekä erilaisia riisi- ja nuudeliannoksia sekä keittoja. Lisäksi ravintolasta saa tuoreita susheja. Ravintola sijaitsee osoitteessa Pyörönkaari 7 LT 19.

9. Vnamese Turku

Turun kauppahallissa jo vuodesta 1999 toiminut perheyritys Vnamese tarjoaa aasialaisia herkkuja suureen ja pieneen nälkään. Ravintola on erikoistunut nuudeli- ja wokkiruokiin. Lounasaikaan on valmiina wokkiannoksia päivittäin vaihtuvilla kastikkeilla. Lisäksi listalta löytyy naposteluruokia kuten vartaita ja kevätkääryleitä. 

10. Asian Aroma Helsinki

Helsingin Hämeentiellä sijaitseva Asian Aroma ravintola tarjoilee herkullisia annoksia, jotka vievät maistelijan makumatkalle Vietnamiin. Huom. ravintola on remontissa 30.6.2022 asti, eikä ole siihen asti toiminnassa.

Lue myös