Siirry pääsisältöön

Pääsiäinen tulossa ja juhlat mielessä – apu löytyy läheltä!

Keittiövälineet ja -koneet ovat lähes välttämättömiä juhlien valmisteluissa. Clas Ohlsonin laajasta keittiövalikoimasta löytyy niin Sodastream-laitteita ja -blendereitä, joilla valmistat nopeasti ison määrän herkullista juotavaa vieraille, kuin ruoanvalmistuslaitteita. Jäätelökoneista vohvelirautoihin, trendikkäistä slow cookereista erilaisiin grilleihin ja grillitarvikkeisiin. Valmisteluissa auttaa myös tyhjiöpakkauslaite, jonka avulla pystyt säilömään vaikkapa vihanneksia ja hedelmiä niiden tarjoilemiseen saakka. 

Kuuma trendi tällä hetkellä on myös tyylikkäät lasipurkit, joihin voi esimerkiksi siirtää sillit etukäteen ja nostaa suoraan jääkaapista pöydälle, ilman tarjoiluastiaa. Jokaiseen purkkiin voi myös kirjoittaa sisällön kätevästi ja tyylikkäästi merkkauskoneen avulla. 

Clas Ohlsonin Business Development Manager Sara Langhoff kertoo, että kuluttajat ovat viime vuosien aikana olleet erityisen kiinnostuneita koristeluista ja teemajuhlista. Tällä hetkellä trendinä on käyttää perinteisten koristeiden sijaan enemmän neutraaleja, ajattomia koristeita. Kun koristeet ovat ajattomampia, niitä pystyy käyttämään useissa juhlissa, joka edesauttaa vastuullista elämäntapaa. 

-Yhdistelemällä neutraaleja sävyjä tai luonnonmateriaaleja, yksinkertaisia valoketjuja sekä sesonkiin sopivia kukkia, saa helposti aikaan upean koristelun juhliin. Meiltä Clas Ohlsonilta löydät trendikkäiden paperikoristeiden lisäksi myös jokaiseen makuun sopivia valoketjuja, ja keväästä syksyyn tarjolla on laaja valikoima aurinkokennolla varustettuja valoketjuja. 

Kun juhlat on juhlittu, on aika siivota. Clas Ohlsonilta löytyy siivoustuotteita ihmisille, jotka haluavat ostaa niitä aktiiviseen käyttöön, että myös heille, jotka haluavat mieluummin vuokrata välineitä satunnaisempaan tarpeeseen. Ruokailun jälkeen ylijääneen ruuan voi laittaa annoskokoina suoraan lasirasiassa jääkaappiin tai pakastimeen.

Piristystä vaikeiden aikojen keskelle 

Vaikka viimeisen vuoden aikana juhlien järjestäminen on vähentynyt, se ei kuitenkaan tarkoita ettei juhlia pystyisi järjestämään lainkaan vallitsevan tilanteen takia. Virtuaaliset juhlat sekä turvaetäisyydellä järjestetyt ulkojuhlat tuovat piristystä arkeen. Ulkona järjestettyihin juhliin saa tunnelmaa helposti piknik-eväiden ja -viltin sekä kannettavan kaiuttimen kanssa.

-Rakastan järjestää juhlia – aina löytyy hyvä syy juhlaan! Viimeisen vuoden aikana se on toki vaatinut mielikuvitusta ja olemmekin muun muassa järjestäneet virtuaali-illallisia kaukana asuvien ystävien ja sukulaisten kanssa. Olemme esimerkiksi vuorotellen keksineet reseptin, jonka kaikki toteuttavat ja nauttivat yhdessä videopuhelussa, Sara Langhoff kertoo. 

Virtuaalijuhlia helpottamaan Clas Ohlsonin valikoimasta löytyy mm. WiFi-vahvistimia ja Web-kameroita sekä Instax-kamera, jolla saa kivat muistot lähetettäväksi läheisille.

Pääsiäistä vietetään tänäkin vuonna lähinnä vain lähiperheen kesken. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettei pääsiäisen tarjoiluihin tai koristeisiin kannattaisi panostaa, päinvastoin. Juhlat tuovat piristystä vaikeiden aikojen keskelle. Tee isosti tai toteuta pienesti – tee omanlaisesi juhla! 

Lue myös