Siirry pääsisältöön

Oletko jo maistanut näitä uusia chilikastikkeita?

”Ajatus omasta soosista lähti liikkeelle 2016, kun hurahdin oikeasti chilien maailmaan ja muutaman kokeilun kautta syntyi ensimmäinen chilikastikkeeni. Itse nautin chilistä ja sen omista moninaisista mauista enkä lähtenyt alkujaankaan pilaamaan puhtaita makuja etikalla. Ensimmäisen soosini jälkeen tajusin miten räjähtävän upea maku kastikkeella on verraten etikkaisiin versioihin. Maistatin kastikkeita myös kavereillani ja siitä asti olenkin saanut tehdä kasvavalla trendillä lisää ja lisää erilaisia chilikastikkeita.

Kaikkiaan omia reseptejä on jo kymmenkunta. Kaikille on varmasti sopivasti kevyitä ja taas tulisempia sooseja ruokia maustamaan. Soosit sopivat oikeastaan aivan kaikenlaiseen ruokaan, mutta aivan parhautta ne ovat burgereissa, grilliruoan, toastien, pastakastikkeiden, kasvisten sekä pehmeiden ja kermaisten juustojen kanssa.” kertoo Dinny Harjula, Chili Fcktory Oy:n perustajajäsen.

Tutustu ja tilaa chilikastikkeita verkkokaupasta!

Chili Fcktoryn chilikastikkeita valmistetaan pieni erä kuukaudessa, jotta kastikkeet voidaan toimittaa asiakkaille mahdollisimman tuoreina.

Lue myös