Siirry pääsisältöön

Neljä laitetta, joilla valmistat herkulliset tarjoiltavat pääsiäispöytään

Philips Premium AirFryer 

Airfryerin älykäs tunnistustekniikka tekee Airfryerin käytöstä uskomattoman helppoa – valitset vain valmistettavan raaka-aineen ja tunnistin säätää paistoajan ja lämpötilan puolestasi. Airfryerissa on myös ammattikokkien suunnittelemia Smart Chef -toimintoja, joilla valmistat suosittuja ruokia vaivatta. 

Airfryerilla valmistat pääsiäispöytään rapeat ranskalaiset. 

Bosch Sauvasekoitin

Sauvasekoitinta on vaivatonta käyttää ergonomisen muotoilun ja kumisen pitävän SoftTouch-pinnan ansiosta. Valittavanasi on jopa 12 eri sekoitusnopeutta sekä turbotoiminto. Saat helposti sekoitettua majoneesin, vauvanruuan tai keiton. 

Sauvasekoittimella teet herkullisen majoneesin pääsiäismenuuseen.

Chef Matteo blender

Blenderillä teet entistäkin herkullisempia smoothieita, juomia ja keittoja. Blenderin kanteen kiinnitettävällä lisäosalla toimiva tyhjiötoiminto mahdollistaa hapen poistamisen kannusta ja mahdollistaa näin ravintoaineiden pidempiaikaisen säilymisen. Laittessa on tehokas 1500 watin moottori sekä kestävät titaaniterät.

Valmista pääsiäispöytään jälkiruuaksi blenderillä raikas marjasmoothie.
 

Meater+ langaton paistolämpömittari

Langattoman paistomittarin käyttäminen on vaivatonta. Paina mittari valmistettavan lihan sisään ja valitse oikea asetus lihalle älypuhelimen sovelluksesta. Aloita paistaminen ja seuraa sovelluksesta lämpötilaa ja ruuan valmistumista. Sovellus arvioi oikean kypsymisajan ja lihan vetäytymiselle varattavan ajan.

Paistolämpömittarin avulla kypsennät vaivattomasti lammasta pääsiäispöytään.

Kaikki tuotteet löytyvät Powerin valikoimasta. Lisätietoja tuotteista ja myymälät: power.fi.

Lue myös