Siirry pääsisältöön

Nauti puhtaasta luonnosta ja aidoista mauista ilmassa, saaressa ja merellä

Koe Helsinki ja sitä ympäröivä saaristo 25 minuutin maisemahelikopterilennolla samppanjaa siemaillen. Laskeudu idyllisen saaren paljaalle kalliolle, aivan saaristomeren ulkosyrjälle. Nauti unohtumaton illallinen, jonka valmistaa paikallinen huippukokki ja purjehdi takaisin kaupunkiin upealla ja tilavalla, ammattitaitoisen henkilökunnan luotsaamalla katamaraanilla. Ota rennosti ja ihastele auringonlaskua samppanjalasi kädessäsi.

”Monet hakevat nyt kotimaasta luksuselämystä. Ihmiset hakevat myös terveysturvallisia vaihtoehtoja, joilla voi tuntea olonsa turvalliseksi. Lennot operoidaan modernilla Airbus H125 helikopterilla jossa on 5 matkustajapaikkaa tai 4 paikkaisella EC120 helikopterilla. Helsinki Citycopter on ainut suomalainen ilmailualanyritys jolle on myönnetty Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -merkin käyttöoikeus sitoutumisestaaan vastuullisen matkailun kehitystyöhön”

– Helsinki Citycopterin perustajajäsen Joonas Nurmi.

Tämä kokemus on aina räätälöity mieltymyksiesi, toiveidesi ja sesongin mukaan. Sinun päiväsi voi sisältää vaikkapa marjanpoimintaa tai sienestystä huippukokin kanssa, ja löydetyistä herkuista loihditaan maistuva illallinen. Halutessasi pääset myös saunaan ja opastetulle saarikierrokselle. Kerro toiveesi – me toteutamme!

”Voimme kattaa korkeatasoisen illallisen katamaraanin terassille tai vaihtoehtoisesti kuljettaa asiakkaita saarelta Helsingin edustalle. Kaikki tämä auringonlaskusta ja samppanjasta nauttien! Suuri Lagoon 440 -katamaraani tarjoaa loistavat puitteet merellä liikkumiseen ja kulinaristielämykseen.

– Pienristeilypalveluita tarjoava Mad Catsin Miikka Ristkari.

Mitä elämykseen sisältyy?

 • Eksklusiivinen nouto helikopterille pääkaupunkiseudulla
 • 25 minuutin maisemalento, laskeutuen tyypilliselle pohjoismaalaiselle saarelle
 • Samppanjaa ja käsintehtyä paikallista suklaata lennon aikana
 • Saarivierailu (2–4 h) sisältäen mahdollisuuden opastettuun kierrokseen saarella
 • Palvelukoordinaattorin ja ammattitaitoisen Top Chefin palvelut saarella ja katamaraanilla
 • 4 ruokalajin illallinen sisältäen alkoholilliset sekä alkoholittomat juomat joko saarella tai katamaraanilla toiveidesi mukaan
 • 2 h katamaraaniristeilyn auringonlaskusta ja samppanjasta nauttien
 • Kaikki tarvittavat turvallisuusvälineet
 • Paluun valittuun laituriin Helsingin keskustassa

Hinnat alkaen 590e/hlö

Saari

Saarikokemus voidaan järjestää moderneilla fasiliteeteilla varustetulla upealla yksityissaarella, jossa on mahdollisuus myös saunomiseen. Vaihtoehtona löytyy myös esimerkiksi Isosaari, joka on luonnoltaan ja historialtaan rikas ja vastikään avattu yleisölle. Saari valikoidaan ajankohdan, sään ja ryhmän koon mukaan.   

Huomioitavaa

 • Lennot operoidaan Airbus H125 -helikopterilla, jossa on 5 matkustajapaikkaa
 • Kun ryhmän koko on 6–10 henkeä, lennot operoidaan kahtena erillisenä lentona
 • Turvallisuussyistä alaikäraja on 4 vuotta
 • Covid-19-turvallisuustoimenpiteenä kaikki kierrokset järjestetään yksityiskierroksina
 • Koska turvallisuutenne on meille ensisijaisen tärkeää, pidätämme oikeudet viivästyttää tai perua lentoja sääsyistä. Mikäli peruutamme lentonne, hyvitetään koko kierroksen hinta.

Tiesimme heti, että käsissämme on jotain ainutlaatuista, kun Helsinki Citycopterin Nurmi otti meihin yhteyttä ehdottaen yhteistyötä. Mad Catsin kanssa yhteistyömme on aikaisempina vuosina ollut saumaton, joten tämä tuntui luonnolliselta jatkeelta. Fly, Dine and Sail on uniikki elämys, esimerkiksi täydellinen lahja pyöreitä täyttävälle tai ulkomaalaisille yritysvieraille. Tarkoitus on luoda elämys, jota ihminen ei ikinä unohda!

– Toptasten kaupallinen johtaja Titti Myhrberg

Tarjouspyynnöt ja tiedustelut titti@toptaste.fi

Lue myös