Siirry pääsisältöön

Naantalin Kylpylässä on myös oma leipomo

Tiesitkö, että Naantalin kylpylän uumenissa toimii oma leipomo? Sunborn Bakeryn leipomossa leivotaan vuoden jokaisena päivänä, myös pyhinä. Jauho pöllyää viiden henkilön voimin ja leipomuksia valmistetaan kaikkiin Sunbornin hotelleihin ja ravintoloihin: Naantalin ja Ruissalon kylpylään, Ruissalon Honkapirttiin ja Vanhaan Tammeen (kasvitieteellisen puutarhan yhteydessä), Logomo kitcheniin Pinellaan sekä Naantalin rannassa kesäkaudella Kaivohuoneelle, Snickariin, Snickari cafen ja kesäkahvilaan.

Leipomosta kerrotaan, että toimipisteestä riippuen tuotteet vaihtelevat laidasta laitaan: leipää, sämpylöitä, pizzapohjia, pullaa, erilaisia munkkeja, pikkuleipiä ja suuri valikoima erilaisia kakkuja ja leivoksia. Asiakastilauksiin loihditaan myös monen tyyppisiä tuotteita vakiovalikoimasta poiketen ja asiakkaan toiveiden mukaan, olipa kyseessä raakakakut tai omalla kuvalla varustettu persoonallinen kakku.

Jos siis suuntaat Naantalin Kylpylään, leipomon herkuista pääsee nauttimaan kylpylän Cafe Romassa. Tilaustuotteita voi noutaa Cafe Roman lisäksi Ruissalon Kylpylästä ja Logomo Kitchenistä.

Salainen pizzaresepti

Executive Chef Marko Ilander kertoo, että leipomossa on myös kehitetty Naantalin Kylpylän ravintola Tammikellarin pizzapohja. – Pizzataikina on pitkän tuotekehittelyn ja kokeilujen tulos. Kyseessä on ns. tuoretaikina, jonka maku on aivan jotain muuta perustaikinaan verrattuna. Tuoretaikina valmistetaan nimittäin omaan juureen leipäjuuren tapaan. Pizzapohja on jo käytössä Naantalin Kylpylän pizzeriassa ja ravintola Snickarissa, mutta tavoitteena on ulottaa se myös muihin toimipisteisiimme tulevan vuoden aikana.

www.sunbornbakery.fi

Teksti: Mia Heiskanen

Lue myös