d-md-none
Siirry pääsisältöön

Musaa & Maistelua – lauantaina 8.10.2016

We Love Helsingin järjestämissä Musaa & maistelua -illoissa Hietalahden kauppahalli täyttyy lauantaisin klo 17-22 tunnelmallisesta musiikista ja ihmisistä nauttimassa pieniä maistelupaloja.

Hietalahden hallissa toimivat kauppiaat, ravintolat ja kahvilat valmistavat erityisesti lauantain alkuiltoja varten pieniä 3-6€ maisteluannoksia ja ilmaisia maistiaisia, jotka voi nauttia ympäri hallia juomien kanssa samalla kun We Love Helsinki DJt luovat tunnelmaa kappalevalinnoillaan ja välispiikeillään.

Syksyn 2016 Musaa & maistelua lauantait ovat: 8.10., 15.10., 22.10., 29.10., 5.11., 12.11., 19.11., 26.11., 3.12., 10.12. & 17.12.

We Love Helsinki DJt soittavat alkuillasta hallin henkeen sopivaa tunnelmallista vanhaa musiikkia maapallon eri puolilta. Luvassa on mm. ranskalaisia chansoneja, kaihoisia portugalilaisia fadoja, argentiinalaista tangoa, salaperäistä etiopialaista jazzia, kevyenä soljuvaa brasilialaista bossa novaa ja svengaavia italialaisia lauluja – unohtamatta tietenkään suomalaisen iskelmän ikivihreitä tunnelmapaloja.

Loppuillasta tunnelma tiivistyy ja hallin täyttää jazz ja swing, iloinen jamaikalainen rocksteady, keinuva kuubalainen son ja salsa, lattarien kuumin cumbia, kiihkeä soul ja suomalaisen musiikin nostattavimmat klassikot.

Musiikki sovitetaan mahdollisimman hyvin yhteen kauppahallissa tarjolla olevan ruuan kanssa. We Love Helsinki DJt toimivat illan musiikillisina sommeliereina ja korostavat musiikkivalinnoillaan makunautintoja ja nostavat maistelupalat musiikin avulla uusiin ulottuvuuksiin.

Musaa ja maistelua Hietalahden kauppahallissa on loistava tilaisuus kokoontua lauantaisin alkuillasta nauttimaan ystävien seurasta ja tavata uusia ihmisiä hyvän ruuan ja juoman parissa ennen suuntaamista illan muihin menoihin. Musaa ja maistelua toimii niin lauantaisena aperetiivina ennen illallista tai illallisen sijaan, kuin etkoina ja aloittelupaikkana ennen baareihin ja klubeille siirtymistä.

Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmasta Hietalahden kauppahallissa!

———————————————————————————————-

Musaa & maistelua palkittiin vuoden 2015 parhaana ruokatapahtumana Helsingin ruokakulttuuripalkinnolla. Tapahtuma voitti myös yleisöäänestyksen ja sitä kehuttiin mm. seuraavasti:

”Legenda jo syntyessään!” – Jasmin Hamid

”Halli oli täynnä naurua, hyviä makuja järkevään hintaan, yhteisöllisyyttä ja menevää musiikkia. Tämä on tulevaisuus!” – Arda Yıldırım

”Ehdottoman upea tapa yhdistää vanha halliperinne moderniin kansainväliseen katuruokateemaan.” – Timo Taulavuori

”Ihan paras tunnelma koko kaupungissa!” – Lennu Sarpaniemi

———————————————————————————————-

We Love Helsingin Facebook-sivu: www.facebook.com/welovehelsinki

Tilaa kutsut We Love Helsingin tapahtumiin: www.facebook.com/welovehelsinki/events

Liity We Love Helsingin ystävien postituslistalle: bit.ly/1cTQjGc

We Love Helsinki Twitterissä: www.twitter.com/welovehelsinki

We Love Helsinki Instagramissa: www.instagram.com/welovehelsinki

We Love Helsingin videoita Vimeossa: www.vimeo.com/welovehelsinki/videos

We Love Helsingin musiikkikokoelmia Mixcloudissa: www.mixcloud.com/welovehelsinki

Lähde: https://www.facebook.com/events/670754923089837/

Lue myös