Siirry pääsisältöön

Meet the chef: Hanne Honkanen

Nimi ja ikä

Hanne Honkanen, 28

Nykyinen työpaikka?

Old Boy

Mistä olet kotoisin alunperin?

Kannelforniasta, Helsingistä (Kannelmäki)

Mikä on lempityöväline keittiössä?

Blenderi on aina ollut lähellä sydäntä, grillit on myös tosi jees.

Mikä on ehdottomasti paras raaka-aine?

Peruna. Tai sipuli.

Mikä on paras mauste?

Mustapippuri

Mitä teet ensimmäisenä työvuoron päätyttyä?

Viileä suihku ja olut toimii aina.

Mikä tai kuka inspiroi sinua?

Ei ehkä ole mitään tiettyä henkilöä antaa tähän, mutta tykkään ihmisistä jotka on syvällä pelissä omassa jutussaan, on inspiroivaa katsoa kun joku tekee jotain tosi hyvin.

Mikä on lempiruokasi?

Marjatta-mummin tekemät kaalikääryleet. En tajua miten hän saa niistä niin hyviä.

Mikä on sinun bravuurisi?

Ammatillisesti varmaan pyreet tai majoneesit. Kotona kaurapuuro.

Jos saisit ulkomaalaisen vieraan, mitä kokkaisit hänelle?

Haluaisin kokata vieraan kanssa tämän kotimaan ruokia.

Miksi olet keittiömestari?

Kai tähän on vain ajautunut.

Kuuluuko ananas pizzaan? 

Hell no.

Lue myös