Siirry pääsisältöön

Matkusta Italiaan alle 23€:n päivähinnalla

Suvilahti muuttuu kolmen päivän ajaksi vilkkaaksi ja värikkääksi Italialaiseksi kaupungiksi, jossa pääset tuntemaan aidon keskieurooppalaisen ilon ja riemun tunnelman. Festivaali tarjoaa mahdollisuuden uniikkiin viikonloppuun hyvän italialaisen ruoan, viinin sekä musiikin ja muun kulttuurin parissa, koko perheen voimin. Lähde viettämään unohtumattomia hetkiä ystäviesi ja perheesi kanssa! 

Ruokaa ja torin antimia suoraan pientuottajilta italiasta

Tule nauttimaan autenttisesta italialaisesta torialueesta, alkuperäisten tuotteiden kera ja osta kotiisi herkullisia juustoja, pastaa tai spesiaaleja viinejä, joita ei löydy hyllyistä mistään Suomesta! Ripauksen eksklusiivisuutta tuo myös italialaiset pientuottajat laadukkaine oliiviöljyineen sekä tryffeleineen. 

Ehkä haluat myös torilla haahuilun lomassa pysähtyä aamu- tai iltapäiväkahville italialaiseen kahvila-leipomoon nautiskelemaan sen antimia? Suuremman nälän yllättäessä, voit poiketa taivaalliselta tuoksuvalla street food alueella, josta löytyy mm. aitoa italialaista pastaa, premium pizzakojuja ja gelaterioita. Uutuutena festivaaleille tänä vuonna saapuu myös gluteenittoman ruoan alue!

– Tämän vuoden tapahtumasta tulee kaikkien aikojen upein Little Italy Festival! Sen monipuolisuus ja uudistuneet alueet houkuttelevat ihmisiä viettämään viikonloppua vähän kauempaakin, hehkuttaa Patrik Vespignani, tapahtuman perustaja.

Tekemistä löytyy koko perheelle

Kesäpäivää voi lähteä viettämään koko perheen voimin! Koska perhe ja yhteisöllisyys on tärkeää italialaisessa kulttuurissa, on tapahtumakin suunnattu kaiken ikäisille. Puuhaa löytyy myös lapsille, aina jalkapalloilusta Mutaveijareiden esiintymiseen. Stefano Rossettin ilmatäytteiset monumentit tuovat oman hohtonsa tapahtumaan: lapset voivat seikkailla suuren ilmalla täytetyn Colosseumin sisällä tai koittaa suoristaa Pisan tornia, hyvää jäätelöä unohtamatta. Alle 15-vuotiaat lapset pääsevät sisään aikuisen kanssa ilmaiseksi! Myös lemmikit ovat tervetulleita. 

Aikuiseen makuun löydät festarialueelta mm. “viinitilan”, Bollicine -prosecco baarin, olutbaarin sekä Aperol-terassin. Voit nautiskella lauantai-illan viinisi Colosseum näkymillä ja poiketa drinkkien välissä Milanon Dome Squarella tapaksilla! 

Italialaista musiikkia ja juhlatunnelmaa Helsingissä

Viihtyvyydestä pitävät huolen sekä italialaiset että suomalaiset artistit, joita esiintyy viikonlopun aikana. Vuoden 2023 artistikattaukseen kuuluu mm. vuonna 2021 mukana ollut tenori Maurizio Tassani, Adriano Celentano tribuutti, CapoFortuna, Rame Dj (Pasta boys) ja Funk Rimini. Iltaisin festivaalialueella virittäydytään juhlatunnelmaan, sillä lavan valtaavat DJ:t ja discotunnelma. Lisää artisteja julkaistaan pian!

Little Italy Festivaalin tavoitteena on juhlistaa italialaista kulttuuria ja yhteisöä sekä lisätä tietoisuutta italialaisesta ruoasta ja perinteistä. Festivaali järjestetään tänä vuonna jo kolmatta kertaa. 

“Se on kuin pieni eloisa italialainen kaupunki tuotuna Helsinkiin”, kuvailee moni kysyessä.

Liput Lippu.fi – palvelusta tai suoraan Little Italy Festivalin verkkosivuilta www.littleitalyworld.com

Lippuhinnat:

  • 1pv 22,50
  • 2pv 38,50
  • 3pv 48,50

Lue myös