d-md-none
Siirry pääsisältöön

Lahjavinkit valmistuneelle

Pohditko kenties lahjaa koulunsa päättäneelle? Tässä muutama vinkki gastronomiasta tai kokkailusta innostuneelle nuorelle.

Parasta pöytään suomalaisen gastronomian historia,
Kari Martiala ja Helena Lylyharju

Parasta pöytään on ainutlaatuinen kattaus suomalaisen ruoka- ja ravintolakulttuurin kertomuksia. Kirja on herkullinen lukunautinto ja tietokrija hyvän ruoan ja historian ystäville.
Mukana on myös mestarikeittiömestarien 30 suosikkireseptiä vuosikymmenien varrelta.

Martat – Keittokirja
Marttaliitto

Tämä konstailematon keittokirja innostaa onnistumaan keittiössä! Liikkeelle lähdetään ensiaskelista, kuten kananmunien keittämisestä.
Perusteoksen ja lahjakirjan sivuilta löytyvät monipuoliset kasvis-, kala- ja liharuoat sekä neuvokkaat vinkit omaan kotiin. Kirjan sivuille on koottu mitat, painot ja välttämättömät tarvikkeet sekä kattava lista joka kuivakaapin perusvarastosta.

Syömään! Kotiruokien parhaat
Marketta Kotilainen

Kirjaan on koottu suomalaisten ruoka-alan ammattilaisten parhaimmat herkut mummolan perinneresepteistä kansainvälisen keittiön suosikkeihin, mausteenaan aimo annos modernia twistiä.
Selkeitä, helppotekoisia ruokaohjeita on yli 400, muunnelmat mukaan lukien lähes 600.

 

Lue myös