Siirry pääsisältöön

Lahden Joulukylä tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille

Perinteinen Lahden Joulukylä avaa tänä vuonna porttinsa Kauppatorilla lauantaina 10.12. klo 10 ja se on avoinna sunnuntaihin 18.12. asti. Yhdeksään päivään mahtuu monta kokemusta ja elämystä kaikille aisteille.

Lahden ohjelmallinen Joulukylä rakentuu torin suuren joulukuusen ympärille. Lahtelaisen muotoilija Tapio
Anttilan
suunnittelemissa Lahtikojuissa on myyjillä jälleen tarjolla kaikenlaista ihanaa jouluun. Taiteilija Amadeu Vives on loihtinut Joulukylään uutta ihmeteltävää, kuten istuinlyhtyjä ja olkipukkeja.

Kylässä vierailevien kannattaa ostosten teon oheen varata aikaa myös monipuoliselle ohjelmalle. Aamut on pyhitetty lastenohjelmalle. Silloin kun lavalla ei ole muuta ohjelmaa, kylässä soivat joululaulut ja kylässä liikuskelee lapsiperheiden riemuksi tuttuja maskotteja ja mitä olisikaan Joulukylä ilman joulupukkia! Iloinen punanuttu on tavattavissa Joulukylässä joka päivä. Lasten oma Joulukylä antaa mahdollisuuden tutustua vanhan ajan joulutunnelmaan ja seimen äärellä saa rauhoittua. 

Joulu on kylässä Joulukylässä.” 

Joulukylän kota on auki koko kylän ajan tarjoten kävijöille kuumaa glögiä ja mahdollisuuden kuulumisten vaihtoon. Nuotiopaikalla voi ihmetellä tunnelmallista tulen loimua ja paistaa vaikka makkaraa. 

Joulukylän järjestävät Lahden kaupunki ja Lahden seurakuntayhtymä. 

Lisätietoa osoitteessa www.lahdenjoulukyla.fi

Lue myös