d-md-none
Siirry pääsisältöön

Laatua, tuoreutta ja puhtautta – arjen luksusta Deliverden tapaan

Turkulaisen perheyrityksen DeliVerden tuotevalikoimasta löydät runsaasti erilaisia premium-laatuisia muhkeita ja maistuvia salaatteja sekä värikkään valikoiman vihanneksia ja yrttejä. Todella runsas yrttivalikoima hurmaa vaativimmankin kulinaristin ja chefin, salaateissa yhdistyvät mainiolla tavalla rapeus, maku ja koko. Suomen maukkaimpien salaattien ja tuoksuvimpien yrttien hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan.

Deliverden puutarha on ollut jo usean vuoden ajan suunnannäyttäjä Suomessa ja se on palkittu laatutuottajana. Puutarhan toimintaa on kehitetty jo kohta 30 vuotta, jotta kaikilla olisi mahdollisuus laadukkaaseen ja ravintopitoiseen ruokaan. Deliverde on myös alueellaan vahva työllistäjä ja puolensataa ammattilaista varmistavat salaattien ja yrttien puhtauden sekä tuoreuden koko kasvukauden ajan.

Kasvatamme yrtit ja salaatit isoiksi, jolloin ne kestävät paremmin ja maistuvat mehevämmältä. Ei olekaan ihme, että monet lounas- ja huippuravintolat luottavat tuotteisiimme ja niiden laatuun. Eikä sovi unohtaa, että teemme myös maan mainiota salaattikastiketta sekä erilaisia vinaigretteja.

– Liisa Lindroth Deliverdeltä

www.deliverde.fi

Lue myös