Siirry pääsisältöön

Laadukkaan pizzan salaisuus on aidoissa aineksissa

Tällä kertaa pizza valmistuu Toptasten keittiössä korkealaatuisista, aidoista italialaisista aineksista. Molino Rossetton pizzahiivan ja luomupizzajauhon sisältävä jauhoseos on avain onnistuneeseen pohjaan. Tästä leivottu pizzapohja ei petä – lopputulos on reunoilta kullanruskea ja rapea, keskeltä ihanan pehmeä. Hifistelijä voi valita pohjaa varten myös erittäin hienon Molino Rossetton Farina Tipo 00 -vehnäjauhon, joka tekee pohjasta entistä täydellisemmän. Kunnianhimoinen kokki käyttää pizzan pyörittämiseen siihen erityisen hyvin sopivaa Semola Durum -vehnäjauhoa. 

Pohjan päälle levitetään Italianaveran Napoletana- pizzakastike, jossa maistuu sopivasti chili ja oregano. Lisäämme tulista Italian Calabria-alueen Casarecci di Calabria Nduja-kastiketta, joka on tällä hetkellä yksi pizzamaailman kuumimmista trendeistä. Kastikkeiden jälkeen vuorossa ovat loput täytteet: Riolfin Robiola-juustopalat yrttisessä oliiviöljyssä, Riolfin paprikaviipaleet, mehevät artisokat ja maukkaat italialaiset Sant Agatan Taggiasca-oliivit. Chiliin eniten mieltyneet herkuttelijat pirskottelevat lopuksi päälle vielä Frantoi Cutrera chiliöljyä, joka viimeistelee kokonaisuuden. Tänä pizzaperjantaina lautaset ovat tyhjät ennätysajassa. 

Buono e Gustoso (buonoegustoso.fi) on perheomisteinen verkkokauppa. Löydät sieltä täydellisen pizzan ainesten lisäksi laajan valikoiman muita italialaisia ja eurooppalaisia herkkuja!

Löydät Buono e Gustoson myös sosiaalisesta mediasta:

Instagram: @buonoegustoso
Facebook: @buonoegustoso

Lue myös