Siirry pääsisältöön

Kuusenkerkkä Cappuccino – vegaaninen uutuusjuoma nyt Fazer Cafés -kahviloissa

Tervetuloa maistamaan uutta Kuusenkerkkä Cappuccinoa Fazer Café -kahvilaamme. Fazer Yosa kaurajuomaan tehty kuuma juoma on aromikas ja vegaaninen.

Kahvijuomassa käytettävän kotimaisen KERKKÄ-kuusenkerkkäjauheen on valmistanut rovaniemeläinen Arctic Warriors lappilaisista kuusenkerkistä.

Kuusenkerkkä on luonnontuote, kuusen nuori verso. Vaaleat ja pehmeät kuusenkerkät poimitaan touko-kesäkuussa ja ne ovat sellaisenaan syömäkelpoisia.

Fazer Cafés -kahviloiden tuotevalikoima perustuu käsin tekemisen taitoon ja laadukkaisiin raaka-aineisiin. Valikoimissa on erikoiskahvien ja -juomien lisäksi useita vaihtoehtoja, joita myös vegaanit ja fleksaajat voivat nauttia: Fazer Real –leipäavokado-punajuurihummus täytteellä, patonki chilimaustetulla soijatäytteellä, raikas hedelmäsalaatti, mansikka-puolukka tuorepuuro ja kookos-vadelma chiapuuro, maapähkinä Cupcake, jonka täyteläinen maku synty paahdetuista maapähkinöistä sekä aprikoosi-metsämarjakakku, jonka täytteenä on marjoja ja mantelisuklaasta leivottu samettinen mousse. 

Viikon jokaisena päivänä auki olevat kahvilat sijaitsevat pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Turussa ja Vaasassa. Ketjun uusin tulokas on Fazer Café Töölö Helsingissä.

Lähde: www.news.cision.com/fi/fazer-group/r/kuusenkerkka-cappuccino—vegaaninen-uutuusjuoma-nyt-fazer-cafes–kahviloissa

Lue myös