d-md-none
Siirry pääsisältöön

Kombuchaa vai kauralattea? Uudenlainen OlutHuone Konepaja avautui Vallilaan

Historiallisessa Pasilan konepajan korttelissa Vallilassa avattiin 2. elokuuta uudentyyppinen OlutHuone Konepaja. Sturenkadun ja Aleksis Kiven kadun risteyksessä sijaitsevassa kuppilassa voi siemailla oluiden lisäksi myös erikoiskahveja ja terveyspainotteisia juomia.

– Konepaja on avaus uudenlaiselle urbaanimmalle ja trendikkäämmälle oluthuonekulttuurille, ravintolapäällikkö Matti Ollikainen HOK-Elannosta kertoo.

– Halusimme yhdistää uudella tavalla trendikahvilan ja laadukkaan olutravintolan. Vallilan ja ajan hengessä luomu ja vastuullisuus ovat avainsanojamme. Asiakas löytää meiltä edelleen erittäin laajan valikoiman oluita ja siidereitä – hanoissakin on saatavilla 24 tarkkaan harkittua olutmerkkiä. Niiden lisäksi tarjoilemme uutuuksia erikoiskahveista trendijuomiin, paikallisten panimoiden uutuusmakuja, kauden hedelmillä maustettua hopinaattoriolutta, luomuviiniä, kauralattea tai kombuchaa.

Juomia naisten makuun

Konepajassa myös vastapuristettu appelsiinimehu on isossa roolissa, kun klassikkococktailit, kuten Sex on the Beach valmistetaan siitä Konepajan hengessä. Myös erilaiset mocktailit ja alkoholittomat oluet kuuluvat ravintolan valikoimaan.

Tuotevalikoima toivottaa etenkin naiset lämpimästi tervetulleiksi. Ravintola on omiaan myös etätyöhön, afterworkkeihin sekä alueen asukkaiden etkopaikaksi ja olohuoneeksi. Siellä tavataan ystäviä, rentoudutaan ja viihdytään erilaisten tapahtumien, tastingien ja panimovierailujen merkeissä. 

16.8. alkava Art goes Kapakka on ensimmäinen Konepajassa näkyvä tapahtuma. Ravintola on myös mukana HOK-Elannon Elämyspäivillä 6.–16.9., jolloin ravintola tarjoaa erilaisia tapahtumia ja elämyksiä kymmenen päivän ajan.

Konepaja avaa ovet ma-la klo 12.00, sunnuntaisin klo 14.00. Sunnuntaista keskiviikkoon ravintola on avoinna puoleenyöhön, perjantaisin yhteen ja lauantaisin aamukolmeen.

Konepajassa on 124 asiakaspaikkaa ja terassi. Se sijaitsee osoitteessa Konepajankuja 1, 00510 Helsinki. 

Lue myös